Knack Ps4

119,20 lei

vg17092

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Knack Ps4 este un joc de tip actiune aventura rpg lansat de Sony in data de 11/29/2013, disponibil exclusiv pentru PlayStation 3.

Knack este nou joc anuntat de Sony Computer Entertainment si Japan Studio, care va fi lansat pe noua consola PlayStation 4. Chiar daca la prima vedere Knack pare un robotel mic, plapand si inofensiv, acesta are puterea sa creasca rapid, adunand gheata, metalul si celelalte substante din imediata apropiere. Knack se dezvolta de la un nivel la altul, descoperindu-si noi si noi abilitati. Eroul principal va fi insotit de o echipa formata dintr-un aventurier veteran, un expert al tacticilor militare si un cercetator versat.

Din punctul de vedere al scenariului, omenirea este amenintata de o armata de goblini, care doresc cucerirea planetei. Knack este solutia salvatoare si va lupta impotriva insurgentilor, pana se descopera ca rasa umana este capabila sa-si produca inamici proprii chiar in interiorul speciei.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Knack Ps4

Knack Ps4

Knack Ps4

Scrieți-vă părerea

Knack Ps4 Knack Ps4   este un joc de tip actiune aventura rpg lansat de Sony in data de 11/29/2013, disponibil exclusiv pentru PlayStation 3. Knack este nou joc anuntat de Sony Computer Entertainment si Japan Studio, care va fi lansat pe noua consola PlayStation 4. Chiar daca la prima vedere Knack pare un robotel mic, plapand si inofensiv, acesta are puterea sa creasca rapid, adunand gheata, metalul si celelalte substante din imediata apropiere. Knack se dezvolta de la un nivel la altul, descoperindu-si noi si noi abilitati. Eroul principal va fi insotit de o echipa formata dintr-un aventurier veteran, un expert al tacticilor militare si un cercetator versat. Din punctul de vedere al scenariului, omenirea este amenintata de o armata de goblini, care doresc cucerirea planetei. Knack este solutia salvatoare si va lupta impotriva insurgentilor, pana se descopera ca rasa umana este capabila sa-si produca inamici proprii chiar in interiorul speciei. Knack
vg17092
119.2 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro