Grand Theft Auto V (Gta 5) Ps3

Grand Theft Auto V (Gta 5) Ps3

Mai multe detalii

129,21 lei

vg4046

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Grand Theft Auto V (GTA 5) PS3 este un joc de tip actiune shooter curse auto cu masini lansat de Rockstar Games in data de 9/17/2013, disponibil pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360.

Anumite scene din trailer ne duc cu gandul la recesiune, ceea ce inseamna ca GTA 5 va avea loc in zilele noastre. Nu în ultimul rând, se pare ca cifra romana cinci din logo-ul GTA 5 a fost preluata direct de pe o versiunea mai veche a bancnotei americane de 5 dolari

Astfel, conform celor de la Kotaku, care citeaza o sursa foarte apropiata studiourilor Rockstar, actiunea din GTA 5 se va desfasura într-o replica virtuala a orasului american Los Angeles. Cei care mai tin minte Grand Theft Auto: San Andreas stiu ca acest oras si-a facut deja aparitia în universul GTA sub numele de Los Santos.

Grand Theft Auto V este cel mai mare si mai ambitios joc dezvoltat de Rockstar Games, care foloseste la maximum puterea de procesare a actualei generatii de console. Pentru a va oferi cea mai buna experienta a unui univers atât de mare si de detaliat, jocul va avea anumite cerinte de instalare pentru consola PlayStation 3.

Grand Theft Auto V contine un disc, iar procesul de instalare va rula dupa introducerea discului în unitatea optica. Jocul necesita 8 GB de spatiul liber pe HDD si va putea fi jucat imediat dupa finalizarea procesului de instalare. 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Grand Theft Auto V (Gta 5) Ps3

Grand Theft Auto V (Gta 5) Ps3

Grand Theft Auto V (Gta 5) Ps3

Scrieți-vă părerea

Grand Theft Auto V (Gta 5) Ps3 Grand Theft Auto V (GTA 5) PS3 e ste un joc de tip actiune shooter curse auto cu masini lansat de Rockstar Games in data de 9/17/2013, disponibil pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360. Anumite scene din trailer ne duc cu gandul la recesiune, ceea ce inseamna ca GTA 5 va avea loc in zilele noastre. Nu în ultimul rând, se pare ca cifra romana cinci din logo-ul GTA 5 a fost preluata direct de pe o versiunea mai veche a bancnotei americane de 5 dolari Astfel, conform celor de la Kotaku, care citeaza o sursa foarte apropiata studiourilor Rockstar, actiunea din GTA 5 se va desfasura într-o replica virtuala a orasului american Los Angeles. Cei care mai tin minte Grand Theft Auto: San Andreas stiu ca acest oras si-a facut deja aparitia în universul GTA sub numele de Los Santos. Grand Theft Auto V este cel mai mare si mai ambitios joc dezvoltat de Rockstar Games, care foloseste la maximum puterea de procesare a actualei generatii de console. Pentru a va oferi cea mai buna experienta a unui univers atât de mare si de detaliat, jocul va avea anumite cerinte de instalare pentru consola PlayStation 3. Grand Theft Auto V contine un disc, iar procesul de instalare va rula dupa introducerea discului în unitatea optica. Jocul necesita 8 GB de spatiul liber pe HDD si va putea fi jucat imediat dupa finalizarea procesului de instalare. Grand
vg4046
129.21 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro