Naruto Ultimate Ninja 4 Shippuden Ps2

Naruto Ultimate Ninja 4 Shippuden Ps2

Mai multe detalii

79,20 lei

vg6949

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

In mod general considerat unul din cele mai bune jocuri de gen pentru PS2, Ultimate Ninja 4: NARUTO Shippuden beneficiaza de mai multe moduri de joc ce ofera experiente diverse celor ce se aventureaza in universul mitic al luptatorilor ninja. Noul Master Mode combina elemente de role-playing cu elemente de action, povestind in acelasi timp istoria lui Naruto dupa intoarcerea sa in satul Hidden Leaf, un fir narativ original ce nu poate fi gasit de fanii seriei in alta parte.

Jucatorii pot aduna in acest mod de joc item-uri ce folosesc la deblocarea caracterelor pentru Free Battle Mode - luptele deja devenite celebre in cadrul seriei de 1 la 1 pentru unu sau doi jucatori.

Jocul aduce si o serie de caractere noi, precum Deidara, Sasori si Chiyo dar beneficiaza si de prezenta unor caractere iubite de fani ca Gaara, Kakashi si Sakura, bineinteles, "updatate". Acestia fac parte dintr-o lista absolut impresionanta de numai putin de 52 de caractere ce pot fi folosite in lupta.

Povestea jocului incepe cu reintoarcerea lui Naruto in satul Hidden Leaf dupa un training intensiv de doi ani jumate alaturi de mentorul sau Jiraiya, pentru a-si reintalni vechii prieteni si a lua nota de tot mai marea amenintare pe care o reprezinta pentru Hidden Leaf misterioasa organizatie Akatsuki. Jucatorii sunt invitati sa preia controlul asupra unui Naruto mai experimentat si mai puternic si sa porneasca in quest-ul salvarii rivalului sau Sasuke din mainile Lordului Orochimaru, luptand continuu impotriva omniprezentilor acoliti Akatsuki.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Naruto Ultimate Ninja 4 Shippuden Ps2

Naruto Ultimate Ninja 4 Shippuden Ps2

Naruto Ultimate Ninja 4 Shippuden Ps2

Scrieți-vă părerea

Naruto Ultimate Ninja 4 Shippuden Ps2 In mod general considerat unul din cele mai bune jocuri de gen pentru PS2, Ultimate Ninja 4: NARUTO Shippuden beneficiaza de mai multe moduri de joc ce ofera experiente diverse celor ce se aventureaza in universul mitic al luptatorilor ninja. Noul Master Mode combina elemente de role-playing cu elemente de action, povestind in acelasi timp istoria lui Naruto dupa intoarcerea sa in satul Hidden Leaf, un fir narativ original ce nu poate fi gasit de fanii seriei in alta parte. Jucatorii pot aduna in acest mod de joc item-uri ce folosesc la deblocarea caracterelor pentru Free Battle Mode - luptele deja devenite celebre in cadrul seriei de 1 la 1 pentru unu sau doi jucatori. Jocul aduce si o serie de caractere noi, precum Deidara, Sasori si Chiyo dar beneficiaza si de prezenta unor caractere iubite de fani ca Gaara, Kakashi si Sakura, bineinteles, "updatate". Acestia fac parte dintr-o lista absolut impresionanta de numai putin de 52 de caractere ce pot fi folosite in lupta. Povestea jocului incepe cu reintoarcerea lui Naruto in satul Hidden Leaf dupa un training intensiv de doi ani jumate alaturi de mentorul sau Jiraiya, pentru a-si reintalni vechii prieteni si a lua nota de tot mai marea amenintare pe care o reprezinta pentru Hidden Leaf misterioasa organizatie Akatsuki. Jucatorii sunt invitati sa preia controlul asupra unui Naruto mai experimentat si mai puternic si sa porneasca in quest-ul salvarii rivalului sau Sasuke din mainile Lordului Orochimaru, luptand continuu impotriva omniprezentilor acoliti Akatsuki. Naruto
vg6949
79.2 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro

9 alte produse din aceași categorie: