The Sims 3 Movie Stuff Pc

The Sims 3 Movie Stuff Pc

Mai multe detalii

79,00 lei

vg17135

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

The Sims 3 Movie Stuff Pc este un joc de tip family educativ simulator de viata reala lansat de Electronic Arts in data de 9/13/2013, disponibil exclusiv pentru PC.

The Sims 3 Movie Stuff Pack este al 9-lea add-on al jocului Sims 3 si va fi lansat pentru PC si Mac pe data de 10 septembrie 2013. Va fi ultimul pachet stuff pack al jocului, la inceputul anului 2014 fiind asteptat noul joc Sims 4. Noul pachet va include trei teme distincte, inspirate din trei tipuri de filme care au facut valva la Hollywood. Cele trei teme sunt western, thriller si super eroi nascuti din seriile de benzi desenate.

In cazul temei western, vom avea parte de tinute de cowboy si rochii vaporoase in stil victorian, de saloane intalnite in majoritatea filmelor de acest gen, de mobila veche si, in cazul in care jucatorii detin Sims 3 Pets, de cai care pot fi plimbati pe strazile prafuite. Genul thriller ne va aduce costumele in stil gotic, in culori macabre, gata de a fi purtate pentru inspaimantarea vecinilor. De asemenea, destule surprize asteapta pentru decorarea caselor, precum usi sub forma de panza de paianjen, borcane cu cine stie ce inauntru si chiar un raft plin cu elemente de cosmar. Genul Comic Book Blockbusters ne va purta in lumea super-eroilor si a personajelor antagonice, cu tinutele specifice acestora si a gadget-urilor nemaintalnite. Casele vor putea fi decorate cu sculpturi si elemente surpriza, unul dintre acestea fiind chiar cabina de dus in forma de cabina telefonica.

Dupa The Sims 3 Movie Stuff Pack va mai fi lansat expansion pack-ul The Sims 3: Into the Future, in primele luni ale anului 2014 fiind asteptat noul Sims 4

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

The Sims 3 Movie Stuff Pc

The Sims 3 Movie Stuff Pc

The Sims 3 Movie Stuff Pc

Scrieți-vă părerea

The Sims 3 Movie Stuff Pc The Sims 3 Movie Stuff Pc este un joc de tip family educativ simulator de viata reala lansat de Electronic Arts in data de 9/13/2013, disponibil exclusiv pentru PC. The Sims 3 Movie Stuff Pack este al 9-lea add-on al jocului Sims 3 si va fi lansat pentru PC si Mac pe data de 10 septembrie 2013. Va fi ultimul pachet stuff pack al jocului, la inceputul anului 2014 fiind asteptat noul joc Sims 4. Noul pachet va include trei teme distincte, inspirate din trei tipuri de filme care au facut valva la Hollywood. Cele trei teme sunt western, thriller si super eroi nascuti din seriile de benzi desenate. In cazul temei western, vom avea parte de tinute de cowboy si rochii vaporoase in stil victorian, de saloane intalnite in majoritatea filmelor de acest gen, de mobila veche si, in cazul in care jucatorii detin Sims 3 Pets, de cai care pot fi plimbati pe strazile prafuite. Genul thriller ne va aduce costumele in stil gotic, in culori macabre, gata de a fi purtate pentru inspaimantarea vecinilor. De asemenea, destule surprize asteapta pentru decorarea caselor, precum usi sub forma de panza de paianjen, borcane cu cine stie ce inauntru si chiar un raft plin cu elemente de cosmar. Genul Comic Book Blockbusters ne va purta in lumea super-eroilor si a personajelor antagonice, cu tinutele specifice acestora si a gadget-urilor nemaintalnite. Casele vor putea fi decorate cu sculpturi si elemente surpriza, unul dintre acestea fiind chiar cabina de dus in forma de cabina telefonica. Dupa The Sims 3 Movie Stuff Pack va mai fi lansat expansion pack-ul The Sims 3: Into the Future, in primele luni ale anului 2014 fiind asteptat noul Sims 4 The
vg17135
79 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro