Pacific Storm Allies Pc

Pacific Storm Allies Pc

Mai multe detalii

49,00 lei

vg19289

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Pacific Storm Allies Pc este un joc de tip simulator de zbor lansat de Excalibur Video games publishing in data de 5/25/2007, disponibil pentru Pc.

Jocul era o combinatie intre un Real Time Strategy si Action Game care permitea atat controlul strategic si tactic al unui razboi, cat si preluarea tunului unui vapor sau mansei unui avion pentru a impusca inamicii.

Pacific Storm Allies reprezinta practic un expansion de sine statator, imbunatatind varianta anterioara prin introducerea de noi nave de razboi, noi avioane, noi forte care iau parte la conflict si noi caracteristici ale modului de joc. A fost introdusa diplomatia pentru a se putea forma aliante sau actiuni comune de lupta. Jocul prezinta intamplari din Al Doilea Razboi Mondial, unele misiuni urmand cursul istoriei, alte misiuni fiind pura fantezie care va va permite sa rescrieti o parte din istorie.

Partea strategica a jocului va permite sa duceti campanii, jucand ca SUA, Marea Britania sau Japonia, beneficiind de o harta impartita in sectoare si de controlul asupra industriei. Veti putea alege ce fel de unitati sa construiti, veti putea sa alegeti pe ce se concentreaza cerecetarea, in timpul jocului fiind deblocate noi tipuri de unitati sau doar imbunatatiri ale acestora.

In momentul in care va intalniti cu o alta forta inamica, Pacific Storm Allies se va transforma intr-un RTS unde veti putea sa controlati cu un click fiecare nava sau veti putea sa le lasati sa actioneze de capul lor. Aceasta parte nu va fi una foarte rapida, dezvoltatorii incercand sa introduca o atmosfera de realism prin miscarea lenta si greoaie a navelor maritime.

Ca si in prima editie a Pacific Storm, veti putea oricand sa treceti la actiune, preluand controlul unui tun sau sarind direct la mansa unui avion pentru a spori actiunea jocului.

SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM PC REQUIREMENTS
Windows 2000/XP/Vista
MINIMUM
Pentium 4 or AMD Athlon XP 2000+ 2000MHz Processor
512MB RAM
4.0GB Hard Disk Space
DirectX 9.0c
128MB Nvidia GeForce FX 5900/ATI Radeon 9800 Video Card
DirectX Compatible Sound Card
DVD-ROM Drive
RECOMMENDED
Pentium 4 or AMD Athlon 64 3000+ 3000MHz Processor
1GB RAM
4.0GB Hard Disk Space
DirectX 9.0c
256MB Nvidia GeForce 7600/Radeon X1600 Video Card
DirectX Compatible Sound Card

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Pacific Storm Allies Pc

Pacific Storm Allies Pc

Pacific Storm Allies Pc

Scrieți-vă părerea

Pacific Storm Allies Pc Pacific Storm Allies Pc este un joc de tip simulator de zbor lansat de Excalibur Video games publishing in data de 5/25/2007, disponibil pentru Pc. Jocul era o combinatie intre un Real Time Strategy si Action Game care permitea atat controlul strategic si tactic al unui razboi, cat si preluarea tunului unui vapor sau mansei unui avion pentru a impusca inamicii. Pacific Storm Allies reprezinta practic un expansion de sine statator, imbunatatind varianta anterioara prin introducerea de noi nave de razboi, noi avioane, noi forte care iau parte la conflict si noi caracteristici ale modului de joc. A fost introdusa diplomatia pentru a se putea forma aliante sau actiuni comune de lupta. Jocul prezinta intamplari din Al Doilea Razboi Mondial, unele misiuni urmand cursul istoriei, alte misiuni fiind pura fantezie care va va permite sa rescrieti o parte din istorie. Partea strategica a jocului va permite sa duceti campanii, jucand ca SUA, Marea Britania sau Japonia, beneficiind de o harta impartita in sectoare si de controlul asupra industriei. Veti putea alege ce fel de unitati sa construiti, veti putea sa alegeti pe ce se concentreaza cerecetarea, in timpul jocului fiind deblocate noi tipuri de unitati sau doar imbunatatiri ale acestora. In momentul in care va intalniti cu o alta forta inamica, Pacific Storm Allies se va transforma intr-un RTS unde veti putea sa controlati cu un click fiecare nava sau veti putea sa le lasati sa actioneze de capul lor. Aceasta parte nu va fi una foarte rapida, dezvoltatorii incercand sa introduca o atmosfera de realism prin miscarea lenta si greoaie a navelor maritime. Ca si in prima editie a Pacific Storm, veti putea oricand sa treceti la actiune, preluand controlul unui tun sau sarind direct la mansa unui avion pentru a spori actiunea jocului. SYSTEM REQUIREMENTS MINIMUM PC REQUIREMENTS Windows 2000/XP/Vista MINIMUM Pentium 4 or AMD Athlon XP 2000+ 2000MHz Processor 512MB RAM 4.0GB Hard Disk Space DirectX 9.0c 128MB Nvidia GeForce FX 5900/ATI Radeon 9800 Video Card DirectX Compatible Sound Card DVD-ROM Drive RECOMMENDED Pentium 4 or AMD Athlon 64 3000+ 3000MHz Processor 1GB RAM 4.0GB Hard Disk Space DirectX 9.0c 256MB Nvidia GeForce 7600/Radeon X1600 Video Card DirectX Compatible Sound Card Pacific
vg19289
49 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro