Giants Pack Traffic Giant Gold Plus Traffic Giant 2 Gold Plus Industry Giant Gold Pc

Giants Pack Traffic Giant Gold Plus Traffic Giant 2 Gold Plus Industry Giant Gold Pc

Mai multe detalii

63,20 lei

vg19433

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Giants Pack Traffic Giant Gold Plus Traffic Giant 2 Gold Plus Industry Giant Gold Pc este un pachet de jocuri de tip simulator lansat de UIG Entertainment in daat de 5/27/2013, disponibil pentru Pc.

Pachetul contine 3 jocuri:
Traffic Giant Gold
Industry Giant 2 Gold
Transport Giant Gold

Traffic Giant Gold e un simulator in care construiesti retele de transport in comun in diferite orase. Poti sa construiesti linii de autobuz, tramvai, urban rail, suspended railways si maglevuri.

Industry Giant 2 este un joc de strategie in care jucatorul este asaltat mereu cu noi provocari din domeniul industriei (constructii, transporturi, comert, etc). Jocul poate sa dezvolte in timp real un sistem de profit. Profitul il ajuta pe jucator sa-si dezvolte afacerea si sa creasca nivelul de productie in domeniul pe care se axeaza acesta. Jocul contine peste 40 de misiuni fascinante cu peste 200 de produse din secolul 20 si 21. Statisticile din joc sunt grupate pe categorii: calitate, pret, cantitate, destinatie, etc. Peste 70 de modele de transport au fost introduce in joc pentru toate caile de acces: terestru, naval, aerian. Modul multiplayer este bine dezvoltat si ofera posibilitatea de a conecta prin retea (LAN) 4 viitori intreprinzatori. Jocul are peste 50 de harti foarte bine lucrate cu posibilitati nelimitate de acces atat in modul singleplayer cat si in modul multiplayer.

Sistem minim necesar:

Windows 95/98/2000/ME/XP cu DirectX 8.0
P II 350 MHz
64 MB RAM
3D graphics card with 16 MB RAM
16 bit soundcard
8x CD-ROM drive

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Giants Pack Traffic Giant Gold Plus Traffic Giant 2 Gold Plus Industry Giant Gold Pc

Giants Pack Traffic Giant Gold Plus Traffic Giant 2 Gold Plus Industry Giant Gold Pc

Giants Pack Traffic Giant Gold Plus Traffic Giant 2 Gold Plus Industry Giant Gold Pc

Scrieți-vă părerea

Giants Pack Traffic Giant Gold Plus Traffic Giant 2 Gold Plus Industry Giant Gold Pc Giants Pack Traffic Giant Gold Plus Traffic Giant 2 Gold Plus Industry Giant Gold Pc este un pachet de jocuri de tip simulator lansat de UIG Entertainment in daat de 5/27/2013, disponibil pentru Pc. Pachetul contine 3 jocuri: Traffic Giant Gold Industry Giant 2 Gold Transport Giant Gold Traffic Giant Gold e un simulator in care construiesti retele de transport in comun in diferite orase. Poti sa construiesti linii de autobuz, tramvai, urban rail, suspended railways si maglevuri. Industry Giant 2 este un joc de strategie in care jucatorul este asaltat mereu cu noi provocari din domeniul industriei (constructii, transporturi, comert, etc). Jocul poate sa dezvolte in timp real un sistem de profit. Profitul il ajuta pe jucator sa-si dezvolte afacerea si sa creasca nivelul de productie in domeniul pe care se axeaza acesta. Jocul contine peste 40 de misiuni fascinante cu peste 200 de produse din secolul 20 si 21. Statisticile din joc sunt grupate pe categorii: calitate, pret, cantitate, destinatie, etc. Peste 70 de modele de transport au fost introduce in joc pentru toate caile de acces: terestru, naval, aerian. Modul multiplayer este bine dezvoltat si ofera posibilitatea de a conecta prin retea (LAN) 4 viitori intreprinzatori. Jocul are peste 50 de harti foarte bine lucrate cu posibilitati nelimitate de acces atat in modul singleplayer cat si in modul multiplayer. Sistem minim necesar: Windows 95/98/2000/ME/XP cu DirectX 8.0 P II 350 MHz 64 MB RAM 3D graphics card with 16 MB RAM 16 bit soundcard 8x CD-ROM drive Giants
vg19433
63.2 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro