Farming Simulator 2015 Pc

Farming Simulator 2015 Pc

Mai multe detalii

99,00 lei

vg21076

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii


Farming Simulator 2015 Pc este un joc de tip simulator lansat de Koch Media in data de 10/31/2014, disponibil pentru Pc.

Farming Simulator 15 te invita intr-o lume provocatoare a unui fermier modern. Accepta toate provocarile vietii la ferma, inclusiv cresterea animalelor (vaci, gaini si oi), cultivarea plantelor si vanzari. Gestioneaza si creste propria ferma intr-o lume deschisa, inclusiv un nou mediu nordic. Fa cunostinta cu localnicii care iti vor da misiuni de realizat si dovesteste ca esti un fermier cu talente multiple.

Vei avea provocari precum cresterea animalelor, cultivarea plantelor si vanzari

 

Este introdusa o noua activitate in Farming Simulator 15: taierea lemnelor! Gestioneaza padurea situata pe harta folosind vehicule noi si masinarii disponibile, precum combinate agricole, drujbe, masini de tocat si remorci. Noul echipament se adauga pe lista de vehicule de ferma reproduse fidel – inclusiv Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini – pe care le vei putea gasi in garajul cu vanzari. Vor fi disponibile noi branduri mari din industrie precum New Holland, Ponsse si altele.  

 In acest joc vei descoperi o noua activitate: taierea lemnelor

Pentru a-ti pastra vehiculul curat, foloseste cu regularitate statiile de spalare. Cine isi doreste un tractor murdar in garajul lui? Farming Simulator 15 vine de asemenea si cu moduri si servici online. Administreaza o ferma cu pana la 10 prieteni online sau printr-o retea locala. Poti de asemenea sa partajezi vehicule si ecchipamente cu jucatorii din intreaga lume.

Vei dispune de vehicule de agricultura

Minimum RequirmentsL
CPU: Info
CPU Speed: 2.0 GHz Intel or equal AMD-Processor
RAM: 2 GB
OS: Microsoft Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
Video Card: 512 MB OF VIDEO MEMORY ATI RADEON HD 2600/NVIDIA GEFORCE 8600 OR HIGHER
Free Disk Space: 3 GB

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Farming Simulator 2015 Pc

Farming Simulator 2015 Pc

Farming Simulator 2015 Pc

Scrieți-vă părerea

Farming Simulator 2015 Pc Farming Simulator 2015 Pc  este un joc de tip simulator lansat de Koch Media in data de 10/31/2014, disponibil pentru Pc. Farming Simulator 15 te invita intr-o lume provocatoare a unui fermier modern. Accepta toate provocarile vietii la ferma, inclusiv cresterea animalelor (vaci, gaini si oi), cultivarea plantelor si vanzari. Gestioneaza si creste propria ferma intr-o lume deschisa, inclusiv un nou mediu nordic. Fa cunostinta cu localnicii care iti vor da misiuni de realizat si dovesteste ca esti un fermier cu talente multiple.   Este introdusa o noua activitate in Farming Simulator 15 : taierea lemnelor! Gestioneaza padurea situata pe harta folosind vehicule noi si masinarii disponibile, precum combinate agricole, drujbe, masini de tocat si remorci. Noul echipament se adauga pe lista de vehicule de ferma reproduse fidel – inclusiv Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini – pe care le vei putea gasi in garajul cu vanzari. Vor fi disponibile noi branduri mari din industrie precum New Holland, Ponsse si altele.     Pentru a-ti pastra vehiculul curat, foloseste cu regularitate statiile de spalare. Cine isi doreste un tractor murdar in garajul lui? Farming Simulator 15 vine de asemenea si cu moduri si servici online. Administreaza o ferma cu pana la 10 prieteni online sau printr-o retea locala. Poti de asemenea sa partajezi vehicule si ecchipamente cu jucatorii din intreaga lume. Minimum RequirmentsL CPU: Info CPU Speed: 2.0 GHz Intel or equal AMD-Processor RAM: 2 GB OS: Microsoft Windows Vista, Windows 7 or Windows 8 Video Card: 512 MB OF VIDEO MEMORY ATI RADEON HD 2600/NVIDIA GEFORCE 8600 OR HIGHER Free Disk Space: 3 GB Farming
vg21076
99 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro