Two Worlds 2 Pc

Two Worlds 2 Pc

Mai multe detalii

29,00 lei

vg7573

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Reintoarce-te in vasta lume a Antaloorului din universul Two Worlds. Fiind construit pe baza povestii din jocul original, Two Worlds II ofera celor dornici de aventura o experienta RPG unica si senzationala, de neegalat in peisajul jocurilor de role-playing. Two Worlds II ofera un engine de joc complet nou ce impinge hardware-ul spre limitele sale, precum si un sistem de combat revizuit, noi inamici, animatii mult imbunatatite si un AI cu mult superior celui cu care ati fost obisnuiti. O atentie deosebita a fost acordata si support-ului multiplayer.
Dupa caderea lui Aziraal, zeul focului, Dark Lordul Gandohar aproape si-a atins scopul de a distruge fragilul balans dintre elementele primordiale. Magia neagra incepe sa se faca simtita de-a lungul imperiului, pentru a umple golul aparut. Fiind constient de potentialul de obtine controlul absolut asupra puterilor intunericului, Gandohar incepe sa foloseasca puterea lui Aziraal, tinuta captiva in Kyra, descendenta Orfanilor. In ciuda mostenirii sale, aceasta nu poate insa rezista chinului. Avand Antaloor-ul la picioare, Gandohar pune la cale un nou si misterios plan, in timp ce de prin ascunzisuri, opozantii incearca sa organizeze o miscare de rezistenta impotriva tiranului.

Eroul jocului, adica tu, este prizonier intr-unul din beciurile castelului lui Gandohar, avand sperantele de a-si salva sora cu totul spulberate. Tocmai cand disperarea aproape il cuprinde intru totul, speranta renaste de unde nici nu s-ar fi asteptat. Orcii, o rasa pe care eroul intotdeauna a urat-o, pun la cale eliberarea lui, avand, bineinteles, propriile planuri legate de viitoarele actiuni ale eroului.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Two Worlds 2 Pc

Two Worlds 2 Pc

Two Worlds 2 Pc

Scrieți-vă părerea

Two Worlds 2 Pc Reintoarce-te in vasta lume a Antaloorului din universul Two Worlds. Fiind construit pe baza povestii din jocul original, Two Worlds II ofera celor dornici de aventura o experienta RPG unica si senzationala, de neegalat in peisajul jocurilor de role-playing. Two Worlds II ofera un engine de joc complet nou ce impinge hardware-ul spre limitele sale, precum si un sistem de combat revizuit, noi inamici, animatii mult imbunatatite si un AI cu mult superior celui cu care ati fost obisnuiti. O atentie deosebita a fost acordata si support-ului multiplayer. Dupa caderea lui Aziraal, zeul focului, Dark Lordul Gandohar aproape si-a atins scopul de a distruge fragilul balans dintre elementele primordiale. Magia neagra incepe sa se faca simtita de-a lungul imperiului, pentru a umple golul aparut. Fiind constient de potentialul de obtine controlul absolut asupra puterilor intunericului, Gandohar incepe sa foloseasca puterea lui Aziraal, tinuta captiva in Kyra, descendenta Orfanilor. In ciuda mostenirii sale, aceasta nu poate insa rezista chinului. Avand Antaloor-ul la picioare, Gandohar pune la cale un nou si misterios plan, in timp ce de prin ascunzisuri, opozantii incearca sa organizeze o miscare de rezistenta impotriva tiranului. Eroul jocului, adica tu, este prizonier intr-unul din beciurile castelului lui Gandohar, avand sperantele de a-si salva sora cu totul spulberate. Tocmai cand disperarea aproape il cuprinde intru totul, speranta renaste de unde nici nu s-ar fi asteptat. Orcii, o rasa pe care eroul intotdeauna a urat-o, pun la cale eliberarea lui, avand, bineinteles, propriile planuri legate de viitoarele actiuni ale eroului. Two
vg7573
29 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro