The Divinity Anthology Collectors Edition Pc

The Divinity Anthology Collectors Edition Pc

Mai multe detalii

79,00 lei

vg23860

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

 The Divinity Anthology Collectors Edition PC este un joc role playing game lasant de Ikaron la data de 10/19/2012.

Divine Divinity

Cu multe mii de ani in urma, Consiliul celor Sapte (Council of Seven) din magicul tinut Rivellon s-a sacrificat in lupta impotriva unui grup de magicieni tradatori, care au trecut de partea intunecata a magiei. in memoria Consiliului celor Sapte a fost fondata "Ordinea Divina" ("Divine Order"), pentru a trece mai departe generatiilor viitoare cunostintele acestor intelepti.
Doua mii de ani mai tarziu, semne precum razboaie civile, ura si lacomie indica faptul ca partea intunecata a magiei a devenit din nou puternica si ca pregateste un nou atac asupra Rivellon-ului.
Profetiile inteleptilor au mentionat un salvator divin al celor ªapte Rase (Seven Races). Aceasta persoana va trebui sa fie gasita si binecuvantata intr-o ceremonie secreta, inainte ca el/ea sa cada in mainile dusmanului...
- O lume fantastica, dens populata si cu multe fatete.
- Aproape o suta de abilitati care trebuie invatate.
- Numeroase vraji si arme.
- O interfata simpla si intuitiva, care poate fi manevrata usor.
- Peste 100 de tipuri de monstri si creaturi.
- Peste 150 de NPC-uri, cu caractere diferite si inteligente.

Beyond Divinity


Desi Beyond Divinity contine multe elemente asemanatoare cu ale predecesorului sau, nu trebuie sa fiti familiar cu versiunea anterioara pentru a-l putea juca pe acesta. Intriga in Beyond Divinity este asemanatoare cu cea din unele filme cand doua personaje care nu s-ar putea suporta in alte circumstante trebuie sa isi uneasca fortele. Dumneavoastra, eroul, trezit intr-o temnita, veti fi confruntat cu un cavaler al mortii, care nu cauta si nu serveste altceva decat raul. Dumneavoastra si cavalerul mortii sunteti legati printr-o magie de catre un demon sadic. Astfel va trebui sa evadati din temnita lui, si eventual sa gasiti o cale de a va separa unul de celalalt.
Cand incepeti sa jucati pentru prima data, veti putea defini caracteristicile de inceput atat ale eroului cat si ale cavalerului mortii. Ca si in predecesorul Divine Divinity, veti putea alege intre trei tipologii de caractere, precum razboinic, mag si supravietuitor. Pe masura ce cresteti in experienta si in nivel pe parcursul jocului, veti putea aduna puncte pe care le puteti pune in diferite atribute, sau in diverse skill-uri care va ajuta sa va specializati caracterul intr-o directie sau alta. Sistemul este bine gandit, lasandu-va posibilitatea sa alegeti orice modalitate de a construi un erou. In practica insa se dovedeste a fi mai rentabila o combinatie a abilitatilor eroilor, specializand unul din personaje (de preferat cavalerul mortii) pe calea luptei corp la corp, iar pe celalalt (de preferat eroul) ca luptator de la distanta sau mag care va ataca cu magii. Asemenea combinatii va vor ajuta sa treceti mai usor peste miile de inamici care va vor ataca pe parcursul jocului.
Beyond Divinity prezinta patru nivele de dificultate, dintre care veti putea alege doar atunci cand incepeti jocul. Jocul nu va da nici un indiciu despre ce diferente se gasesc intre aceste nivele de dificultate, insa va putem spune ca jucatorii incepatori pot sa aleaga fara nici o jena nivelele de dificultate mai mici, intrucat Beyond Divinity este un joc destul de greu.
Acest joc este unul dintre acelea care va vor determina sa salvati de multe ori, iar daca nu veti face asta, la un moment dat va veti simti frustrat, intrucat inamicii numerosi si puternici vor ajunge sa va omoare. Veti vedea mesajul “Game Over” si atunci cand cavalerul mortii va fi doborat, dar si atunci cand eroul va cadea. Puteti insa evita acest lucru, oprind jocul pentru a le reincarca mana sau viata ajunse la limita.
Pe langa cavalerul mortii si erou veti putea invoca si alti membri la lupta pe care o purtati, cu abilitati diferite fiecare dintre ei. Va pot da un avantaj net in lupta, si de asemenea pot face ca aceasta sa devina mult mai complexa.
Desi multe elemente sunt asemanatoare predecesorului sau, Beyond Divinity prezinta elemente noi. Jocul a ramas unul atractiv, avand un nivel inalt al detaliilor si de asemenea efecte speciale care arata foarte bine. Diferenta cea mai mare in prezentare este ca acest joc, spre deosebire de predecesorul sau, contine personaje tridimensionale care se plimba pe ecran. Background-urile sunt relativ statice, in schimb efectele de lumini sunt impresionante.
Partea audio merita cea mai mare consideratie. Dialogurile sunt bine realizate, va pun uneori la curent cu misiunea, si de multe ori sunt amuzante. Efectele sonore sunt admirabile, iar coloana sonora, compusa din multe melodii care va vor face sa intrati in atmosfera, presarate cu elemente corale, vor intensifica suspansul si actiunea.
Toate elementele prezentate mai sus fac din Beyond Divinity un joc care merita incercat, un joc foarte palpitant, captivant, interesant si care trebuie cu siguranta incercat.

Minimum System Requirements
√ Operating system: Microsoft® Windows® XP with Service Pack 2, Microsoft® Windows √ Vista®, Microsoft® Windows 7
√ Processor: Intel® Core™2 Duo 1.8 Ghz or equivalent
√ RAM: 1024 MB for Windows® XP, 2048 MB for Windows Vista® and Windows 7
√ Graphics card: NVIDIA® GeForce® 7600 series with 256 MB RAM or equivalent
√ Optical Drive: DVD-ROM
√ Sound card: DirectX® 9.0c compatible sound card
√ DirectX®: DirectX® 9.0c ®
√ Minimum required hard disc space: 13 GB

Recommended System Requirements
√ Operating system: Microsoft® Windows® XP with Service Pack 2, Microsoft® Windows Vista®
√ Processor: Intel® Core™2 Duo 2.6 Ghz or equivalent
√ RAM: 2 GB for Windows® XP, 3 GB for Windows Vista® / Windows Vista® 64
√ Graphics card: NVIDIA® GeForce® 8800 with 512 MB RAM or equivalent
√ Optical Drive: DVD-ROM
√ Sound card: DirectX® 9.0c compatible sound card
√ DirectX®: DirectX® 9.0c
√ Minimum required hard disc space: 13 GB

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

The Divinity Anthology Collectors Edition Pc

The Divinity Anthology Collectors Edition Pc

The Divinity Anthology Collectors Edition Pc

Scrieți-vă părerea

The Divinity Anthology Collectors Edition Pc  The Divinity Anthology Collectors Edition PC este un joc role playing game lasant de  Ikaron la data de 10/19/2012. Divine Divinity Cu multe mii de ani in urma, Consiliul celor Sapte (Council of Seven) din magicul tinut Rivellon s-a sacrificat in lupta impotriva unui grup de magicieni tradatori, care au trecut de partea intunecata a magiei. in memoria Consiliului celor Sapte a fost fondata "Ordinea Divina" ("Divine Order"), pentru a trece mai departe generatiilor viitoare cunostintele acestor intelepti. Doua mii de ani mai tarziu, semne precum razboaie civile, ura si lacomie indica faptul ca partea intunecata a magiei a devenit din nou puternica si ca pregateste un nou atac asupra Rivellon-ului. Profetiile inteleptilor au mentionat un salvator divin al celor ªapte Rase (Seven Races). Aceasta persoana va trebui sa fie gasita si binecuvantata intr-o ceremonie secreta, inainte ca el/ea sa cada in mainile dusmanului... - O lume fantastica, dens populata si cu multe fatete. - Aproape o suta de abilitati care trebuie invatate. - Numeroase vraji si arme. - O interfata simpla si intuitiva, care poate fi manevrata usor. - Peste 100 de tipuri de monstri si creaturi. - Peste 150 de NPC-uri, cu caractere diferite si inteligente. Beyond Divinity Desi Beyond Divinity contine multe elemente asemanatoare cu ale predecesorului sau, nu trebuie sa fiti familiar cu versiunea anterioara pentru a-l putea juca pe acesta. Intriga in Beyond Divinity este asemanatoare cu cea din unele filme cand doua personaje care nu s-ar putea suporta in alte circumstante trebuie sa isi uneasca fortele. Dumneavoastra, eroul, trezit intr-o temnita, veti fi confruntat cu un cavaler al mortii, care nu cauta si nu serveste altceva decat raul. Dumneavoastra si cavalerul mortii sunteti legati printr-o magie de catre un demon sadic. Astfel va trebui sa evadati din temnita lui, si eventual sa gasiti o cale de a va separa unul de celalalt. Cand incepeti sa jucati pentru prima data, veti putea defini caracteristicile de inceput atat ale eroului cat si ale cavalerului mortii. Ca si in predecesorul Divine Divinity, veti putea alege intre trei tipologii de caractere, precum razboinic, mag si supravietuitor. Pe masura ce cresteti in experienta si in nivel pe parcursul jocului, veti putea aduna puncte pe care le puteti pune in diferite atribute, sau in diverse skill-uri care va ajuta sa va specializati caracterul intr-o directie sau alta. Sistemul este bine gandit, lasandu-va posibilitatea sa alegeti orice modalitate de a construi un erou. In practica insa se dovedeste a fi mai rentabila o combinatie a abilitatilor eroilor, specializand unul din personaje (de preferat cavalerul mortii) pe calea luptei corp la corp, iar pe celalalt (de preferat eroul) ca luptator de la distanta sau mag care va ataca cu magii. Asemenea combinatii va vor ajuta sa treceti mai usor peste miile de inamici care va vor ataca pe parcursul jocului. Beyond Divinity prezinta patru nivele de dificultate, dintre care veti putea alege doar atunci cand incepeti jocul. Jocul nu va da nici un indiciu despre ce diferente se gasesc intre aceste nivele de dificultate, insa va putem spune ca jucatorii incepatori pot sa aleaga fara nici o jena nivelele de dificultate mai mici, intrucat Beyond Divinity este un joc destul de greu. Acest joc este unul dintre acelea care va vor determina sa salvati de multe ori, iar daca nu veti face asta, la un moment dat va veti simti frustrat, intrucat inamicii numerosi si puternici vor ajunge sa va omoare. Veti vedea mesajul “Game Over” si atunci cand cavalerul mortii va fi doborat, dar si atunci cand eroul va cadea. Puteti insa evita acest lucru, oprind jocul pentru a le reincarca mana sau viata ajunse la limita. Pe langa cavalerul mortii si erou veti putea invoca si alti membri la lupta pe care o purtati, cu abilitati diferite fiecare dintre ei. Va pot da un avantaj net in lupta, si de asemenea pot face ca aceasta sa devina mult mai complexa. Desi multe elemente sunt asemanatoare predecesorului sau, Beyond Divinity prezinta elemente noi. Jocul a ramas unul atractiv, avand un nivel inalt al detaliilor si de asemenea efecte speciale care arata foarte bine. Diferenta cea mai mare in prezentare este ca acest joc, spre deosebire de predecesorul sau, contine personaje tridimensionale care se plimba pe ecran. Background-urile sunt relativ statice, in schimb efectele de lumini sunt impresionante. Partea audio merita cea mai mare consideratie. Dialogurile sunt bine realizate, va pun uneori la curent cu misiunea, si de multe ori sunt amuzante. Efectele sonore sunt admirabile, iar coloana sonora, compusa din multe melodii care va vor face sa intrati in atmosfera, presarate cu elemente corale, vor intensifica suspansul si actiunea. Toate elementele prezentate mai sus fac din Beyond Divinity un joc care merita incercat, un joc foarte palpitant, captivant, interesant si care trebuie cu siguranta incercat. Minimum System Requirements √ Operating system: Microsoft® Windows® XP with Service Pack 2, Microsoft® Windows √ Vista®, Microsoft® Windows 7 √ Processor: Intel® Core™2 Duo 1.8 Ghz or equivalent √ RAM: 1024 MB for Windows® XP, 2048 MB for Windows Vista® and Windows 7 √ Graphics card: NVIDIA® GeForce® 7600 series with 256 MB RAM or equivalent √ Optical Drive: DVD-ROM √ Sound card: DirectX® 9.0c compatible sound card √ DirectX®: DirectX® 9.0c ® √ Minimum required hard disc space: 13 GB Recommended System Requirements √ Operating system: Microsoft® Windows® XP with Service Pack 2, Microsoft® Windows Vista® √ Processor: Intel® Core™2 Duo 2.6 Ghz or equivalent √ RAM: 2 GB for Windows® XP, 3 GB for Windows Vista® / Windows Vista® 64 √ Graphics card: NVIDIA® GeForce® 8800 with 512 MB RAM or equivalent √ Optical Drive: DVD-ROM √ Sound card: DirectX® 9.0c compatible sound card √ DirectX®: DirectX® 9.0c √ Minimum required hard disc space: 13 GB The
vg23860
79 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro