Heroes Of The Storm Starter Pack Pc

Heroes Of The Storm Starter Pack Pc

Mai multe detalii

98,77 lei

vg22393

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Heroes of the Storm Starter Pack PC este un joc de tip role playing game lansat deBlizzard la data de6/2/2015 .

In Heroes of The Storm alegerea unei abilitati de rang inalt a eroului va face ca cealalta abilitate situata pe aceeasi treapta sa fie indisponibila. Acest aspect va spori complexitatea meciurilor si va adauga importanta deciziilor luate. De asemenea, fiecare harta va contine un element ce poate influenta chiar decisiv soarta partidei. De exemplu, Blackheart’s Bay are in centru o corabie fantoma de pirati in care reapar periodic lazi cu aur. Odata stranse intr-o anumita cantitate, aceste monezi, fie ca sunt adunate din respective cufere, fie ca sunt furate de la eroii inamici, vor garanta detinatorului lor accesul la tunurile corabiei care pot cauza stricaciuni masive fortaretelor inamice.
Un alt exemplu este Cursed Hollow in care controlul totemurilor lui Raven Lord il va forta pe acesta sa blesteme echipa rivala, dezafectand turnurile inamice si slabind minionii adversarilor pentru o perioada de timp. O alta inovatie sunt forturile care pot aparea pe poteci. Aceste constructii contin, pe langa turnuri de aparare, porti ce blocheaza inaintarea inamicilor si fantani ce regenereaza viata si mana.

Minimum :

CPU: Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2 5600+
CPU Speed: Info
RAM: 2 GB
OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 with the latest service pack
Video Card: NVIDIA GeForce 7600 GT, ATI Radeon HD 2600 XT, or Intel HD Graphics 3000
Free Disk Space: 10 GB

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Heroes Of The Storm Starter Pack Pc

Heroes Of The Storm Starter Pack Pc

Heroes Of The Storm Starter Pack Pc

Scrieți-vă părerea

Heroes Of The Storm Starter Pack Pc Heroes of the Storm Starter Pack PC este un joc de tip role playing game lansat de Blizzard la data de 6/2/2015 . In Heroes of The Storm alegerea unei abilitati de rang inalt a eroului va face ca cealalta abilitate situata pe aceeasi treapta sa fie indisponibila. Acest aspect va spori complexitatea meciurilor si va adauga importanta deciziilor luate. De asemenea, fiecare harta va contine un element ce poate influenta chiar decisiv soarta partidei. De exemplu, Blackheart’s Bay are in centru o corabie fantoma de pirati in care reapar periodic lazi cu aur. Odata stranse intr-o anumita cantitate, aceste monezi, fie ca sunt adunate din respective cufere, fie ca sunt furate de la eroii inamici, vor garanta detinatorului lor accesul la tunurile corabiei care pot cauza stricaciuni masive fortaretelor inamice. Un alt exemplu este Cursed Hollow in care controlul totemurilor lui Raven Lord il va forta pe acesta sa blesteme echipa rivala, dezafectand turnurile inamice si slabind minionii adversarilor pentru o perioada de timp. O alta inovatie sunt forturile care pot aparea pe poteci. Aceste constructii contin, pe langa turnuri de aparare, porti ce blocheaza inaintarea inamicilor si fantani ce regenereaza viata si mana. Minimum : CPU: Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2 5600+ CPU Speed: Info RAM: 2 GB OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 with the latest service pack Video Card: NVIDIA GeForce 7600 GT, ATI Radeon HD 2600 XT, or Intel HD Graphics 3000 Free Disk Space: 10 GB Heroes
vg22393
98.77 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro