Diablo 3 Pc

98,58 lei

vg3443

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Diablo 3 PCeste un joc de tip role playing game mmorpg lansat deBlizzard in data de 5/15/2012, disponibil exclusiv pentruPC.

Actiunea joculuiDiablo 3 PCare loc în Sanctuary, o lume a fanteziei întunecate.Poti alege între 5 clase de personaje - Witch Doctor, Barbarian, Wizard, Monk si Demon Hunter.Mediile înconjuratoare includ zone de interior si exterior, cu zone interactive, obstacole, capcane si elemente ce pot fi distruse.Single-player-ul este completat de modurii cooperative si competitive pentru multiplayer.

Actiunea inDiablo 3se va desfasura la 20 de ani dupa evenimentele din Diablo 2. Mephisto, Diablo si Baal au fost înfrânti, dar Worldstone-ul a fost de asemenea distrus, iar acum fortele Raului ameninta din nou Tristram. Jucatorii vor putea alege una dintre cele 5 clase de eroi disponibile (printre care Barbarian si Witch Doctor) folosind item-uri, vraji si abilitati pentru a înfrunta hoardele de demoni.
Diablo 3 va fi bazat pe un engine nou 3D, ce va beneficia de aportul sistemului fizic Havok, mediul înconjurator fiind interactiv si distructibil, producatorii incluzând capcane si obstacole atât pentru jucatori, cât si pentru monstri. De asemenea, sistemul aleatoriu de generare a nivelelor va fi din nou prezent, alaturi de un sistem de quest-uri refacut.


Minimum System Requirements
* OS: Windows XP SP3, Vista or Windows 7
* CPU: Core 2 Duo E4500 2.2GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
* RAM: 2 GB
* HDD: 9 GB free disk space
* Graphics: 512 MB
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c

Recommended System Requirements
* OS: Windows XP SP3, Vista or Windows 7
* CPU: Core 2 Duo E4500 2.2GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
* RAM: 4 GB
* HDD: 9 GB free disk space
* Graphics: 1 GB video card
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: 9.0c

Supported Graphics Cards:
GeForce 8800 GTS+
Radeon HD 3800 series+

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Diablo 3 Pc

Diablo 3 Pc

Diablo 3 Pc

Scrieți-vă părerea

Diablo 3 Pc Diablo 3 PC este un joc de tip role playing game mmorpg lansat deBlizzard in data de 5/15/2012, disponibil exclusiv pentruPC. Actiunea jocului Diablo 3 PC are loc în Sanctuary, o lume a fanteziei întunecate.Poti alege între 5 clase de personaje - Witch Doctor, Barbarian, Wizard, Monk si Demon Hunter.Mediile înconjuratoare includ zone de interior si exterior, cu zone interactive, obstacole, capcane si elemente ce pot fi distruse.Single-player-ul este completat de modurii cooperative si competitive pentru multiplayer. Actiunea in Diablo 3 se va desfasura la 20 de ani dupa evenimentele din Diablo 2. Mephisto, Diablo si Baal au fost înfrânti, dar Worldstone-ul a fost de asemenea distrus, iar acum fortele Raului ameninta din nou Tristram. Jucatorii vor putea alege una dintre cele 5 clase de eroi disponibile (printre care Barbarian si Witch Doctor) folosind item-uri, vraji si abilitati pentru a înfrunta hoardele de demoni. Diablo 3 va fi bazat pe un engine nou 3D, ce va beneficia de aportul sistemului fizic Havok, mediul înconjurator fiind interactiv si distructibil, producatorii incluzând capcane si obstacole atât pentru jucatori, cât si pentru monstri. De asemenea, sistemul aleatoriu de generare a nivelelor va fi din nou prezent, alaturi de un sistem de quest-uri refacut. Minimum System Requirements * OS: Windows XP SP3, Vista or Windows 7 * CPU: Core 2 Duo E4500 2.2GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 4800+ * RAM: 2 GB * HDD: 9 GB free disk space * Graphics: 512 MB * Sound Card: DirectX 9 Compatible * DirectX: Version 9.0c Recommended System Requirements * OS: Windows XP SP3, Vista or Windows 7 * CPU: Core 2 Duo E4500 2.2GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 4800+ * RAM: 4 GB * HDD: 9 GB free disk space * Graphics: 1 GB video card * Sound Card: DirectX 9 Compatible * DirectX: 9.0c Supported Graphics Cards: GeForce 8800 GTS+ Radeon HD 3800 series+ Diablo
vg3443
98.58 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro