Sim City 2013 Pc

Sim City 2013 Pc

Mai multe detalii

69,00 lei

vg8453

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Sim City Pc este un joc de tip strategie de construit lansat deElectronic Artsin data de3/8/2013, disponibil pentru PC si Xbox360.

Pentru cei care doresc sa devina primari si vor sa-si testeze abilitatile de conducator, MAXIS pregateste un nou joc din seria Sim City, simulatorul de constructie orase lansat în 1989 si care a ajuns la a 5-a varianta. Sim City 5 este în lucru si programat sa apara undeva la începutul lui 2013. Va veni cu o grafica îmbunatatita si va avea integrat GlassBox, o tehnologie revolutionara pentru simulator. Vom putea urmari în detaliu fiecare cadru, de la activitatea din oras pâna la norii de praf etc.

Oficialii EA Maxis au mentionat si introducerea modului multiplayer, care suporta între 1 si 16 jucatori, pentru a-l practica doar pe online cu prietenii. Este primul joc din serie care vine cu acest mare feature. Activitatile pe online pot fi în echipa sau rivale. Puteti sa va creati un oras cu un anumit profil: educational, statiune, oras industrial etc.

SimCity Minimum System Requirements:
Windows XP/Vista/7
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+/Intel Core 2 Duo Processor 2.0GHz
Windows XP: 1.5GB RAM /Windows Vista and Windows 7: 2GB RAM
(built-in graphical chipset are recommended to have 2GB RAM)
DVD-ROM: 8x
ATI X1800 or better/ nVidia 7800 or better / Intel 4100 Integrated Graphics with minimum of 256MB of on-board RAM and Shader 3.0 support


 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Sim City 2013 Pc

Sim City 2013 Pc

Sim City 2013 Pc

Scrieți-vă părerea

Sim City 2013 Pc Sim City Pc este un joc de tip strategie de construit lansat deElectronic Artsin data de3/8/2013, disponibil pentru PC si Xbox360. Pentru cei care doresc sa devina primari si vor sa-si testeze abilitatile de conducator, MAXIS pregateste un nou joc din seria Sim City, simulatorul de constructie orase lansat în 1989 si care a ajuns la a 5-a varianta. Sim City 5 este în lucru si programat sa apara undeva la începutul lui 2013. Va veni cu o grafica îmbunatatita si va avea integrat GlassBox, o tehnologie revolutionara pentru simulator. Vom putea urmari în detaliu fiecare cadru, de la activitatea din oras pâna la norii de praf etc. Oficialii EA Maxis au mentionat si introducerea modului multiplayer, care suporta între 1 si 16 jucatori, pentru a-l practica doar pe online cu prietenii. Este primul joc din serie care vine cu acest mare feature. Activitatile pe online pot fi în echipa sau rivale. Puteti sa va creati un oras cu un anumit profil: educational, statiune, oras industrial etc. SimCity Minimum System Requirements: Windows XP/Vista/7 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+/Intel Core 2 Duo Processor 2.0GHz Windows XP: 1.5GB RAM /Windows Vista and Windows 7: 2GB RAM (built-in graphical chipset are recommended to have 2GB RAM) DVD-ROM: 8x ATI X1800 or better/ nVidia 7800 or better / Intel 4100 Integrated Graphics with minimum of 256MB of on-board RAM and Shader 3.0 support Sim
vg8453
69 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro