Titan Quest Gold Edition Pc

Titan Quest Gold Edition Pc

Mai multe detalii

47,20 lei

vg7506

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Titan Quest GOLD, contine jocul Titan Quest plus expansion-ul Immortal Throne, precum si ultimile update-uri la acestea.

  • Titan Quest este un Action Role-Playing Game, in care jucatorul are contact direct cu mitologia greaca si tot ce tine de aceasta. Povestile si legendele prind viata. Jucatoul poate sa-si creeze propriul luptator, sa-i aleaga culoarea pielii, sexul, etc. La inceput experienta este minima, nevoia de explorare si cunoastere fiind extrem de importante in joc. Pe masura ce personajul primeste experienta puterile lui cresc, viteaza de lupta si agilitatea sporesc, si loviturile sunt din ce in ce mai puternice. Creaturile prezente in joc sunt: ciclopi, centauri, minotauri si alte creaturi mistice pline de misticism. Misiunile au nivel de dificultate mediu, si necesita o tactica aleasa pentru a fi indeplinite.
  • Immortal Throne este expansion-ul jocului Titan Quest, care este un Action Role-Playing Game. Expansion-ul incepe in fata unui templu pe nume Apollo, deasupra orasului Rhodes. Actiunea jocului se petrece in lumea de dincolo, unde armate intregi de monstrii si creaturi inecarca sa evadeze si sa cucereasca lumea. Jucatorul trebuie sa se foloseasca de puterea pe care o poseda, si sa se alieze cu diferite creaturi misitice pentru a pune capat acestor atacuri. Inainte de a intra in lupta trebuie sa-ti alegi o tactica, deoarece exista nenumarate modalitati pentru infrangerea inamicilor.

Sistem operare: Windows XP


 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Titan Quest Gold Edition Pc

Titan Quest Gold Edition Pc

Titan Quest Gold Edition Pc

Scrieți-vă părerea

Titan Quest Gold Edition Pc Titan Quest GOLD, contine jocul Titan Quest plus expansion-ul Immortal Throne, precum si ultimile update-uri la acestea. Titan Quest este un Action Role-Playing Game, in care jucatorul are contact direct cu mitologia greaca si tot ce tine de aceasta. Povestile si legendele prind viata. Jucatoul poate sa-si creeze propriul luptator, sa-i aleaga culoarea pielii, sexul, etc. La inceput experienta este minima, nevoia de explorare si cunoastere fiind extrem de importante in joc. Pe masura ce personajul primeste experienta puterile lui cresc, viteaza de lupta si agilitatea sporesc, si loviturile sunt din ce in ce mai puternice. Creaturile prezente in joc sunt: ciclopi, centauri, minotauri si alte creaturi mistice pline de misticism. Misiunile au nivel de dificultate mediu, si necesita o tactica aleasa pentru a fi indeplinite. Immortal Throne este expansion-ul jocului Titan Quest, care este un Action Role-Playing Game. Expansion-ul incepe in fata unui templu pe nume Apollo, deasupra orasului Rhodes. Actiunea jocului se petrece in lumea de dincolo, unde armate intregi de monstrii si creaturi inecarca sa evadeze si sa cucereasca lumea. Jucatorul trebuie sa se foloseasca de puterea pe care o poseda, si sa se alieze cu diferite creaturi misitice pentru a pune capat acestor atacuri. Inainte de a intra in lupta trebuie sa-ti alegi o tactica, deoarece exista nenumarate modalitati pentru infrangerea inamicilor. Sistem operare: Windows XP Titan
vg7506
47.2 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro