Psychonauts Plus Soundtrack Pc

Psychonauts Plus Soundtrack Pc

Mai multe detalii

79,00 lei

vg21017

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Psychonauts Plus Soundtrack Pc este un joc de tip aventura lansat de Nordic Games in data de 4/4/2014, disponibil pentru Pc.

Pachetul contine si coloana sonora a jocului.

“Psychonauts” e un joc ciudat, diferit de tot ce ati putut intalni pana acum, care se desfasoara intr-o tabara de copii cu puteri paranormale, in care acestia ajung sa traiasca o aventura nebuna plina de ghidusii, agenti secreti paranormali si un strop de romantism pentru a face totul mai interesant. Desi jocul are radacinile in jocurile 3D in care trebuie sa sari de la o platforma la alta, faptul ca vei intalni puzzle-uri si ca Tim Schafer si-a pus amprenta la creatia lui “Psychonauts” va transforma acest joc in ceva inedit si prea captivant pentru a putea fi ignorat. Personajele sunt ciudate si amuzante datorita unor personalitti atent conturate, iar povestea nu va inceta niciodata sa starneasca zambete. “Psychonauts” nu si-a pus in gand sa reinventeze jocurile cu navigatie de la o platforma la alta, insa e destul de original in fiecare aspect al sau pentru a fi considerat ceva demn de incercat.

Inima lui “Psychonauts” este Razputin (sau Raz), un copil ce abia isi poarta capatana uriasa pe gatul subtire, care poarta ochelari de sportiv si are puteri paranormale. Acesta se strecoara in tabara de vara care se intampla a fi locul de antrenament al agentilor secreti paranormali, psychonautii. Raz a fugit de acasa tocmai pentru a deveni si el unul din ei. Cu anumite retineri, este acceptat in tabara (chiar daca numai pentru o zi, pana cand vor veni parintii sa-l ia acasa) si nu dureaza mult pana incep sa aiba loc lucruri inexplicabile in tabara. Raz si ceilalti copii isi dau seama ca toti au acelasi cosmar in fiecare noapte, iar interferente paranormale au loc la fiecare pas. Nu dureaza mult pana creierele copiilor incep sa dispara rand pe rand, lasand in urma lor trupuri fara inteligente, aparent obsedate de televizor. Ca erou al jocului, Raz trebuie sa dezlege aceste mistere si sa demascheze conspiratia din spatele acestor evenimente.

Initial, “Psychonauts” pare a fi un joc cu sfarsit deschis, mai ales ca odata ce patrunzi in tabara te poti plimba liber, poti vorbi cu personajele prezente acolo sau le poti asculta dialogurile traznite. Ceea ce au de spus nu este cel mai important aspect al jocului, acesta fiind reprezentat de faptul ca le poti explora mintile acestor copii paranormali, fiecare din acestea reprezentand un nivel, fiecare diferit de celelalte. De exemplu in capul antrenorului Oleander, un tip foarte strict si cu un caracter profund militar si disciplinat vei intalni un peisaj distrus de razboi si plin de explozii continue, acoperit de plante formate din munitie si, din motive care nu reies imediat, multa, foarte multa carne. Mai poti intra in mintea unui paznic numit Boyd Cooper, un om obsedat de conspiratii si de un individ numit “Laptarul”. Peisajul din creierul lui se aseamana unui oras al anilor ’50, cu o multime de oameni suspecti imbracati in trenciuri, care incearca sa te convinga ca sunt simpli muncitori, ingrijitori de spatii verzi, vaduve triste, chair daca obiectivele lor sunt mai mult decat evidente. Totul este CIUDAT, dar, in acelasi timp, UNIC!

Doua minti nu pot fi asemenea in “Psychonauts”, nici in ceea ce priveste gameplay-ul in in privinta aspectului estetic. Desi jocul nu e foarte greu, macar nu se repeta nici scenele, nici dialogurile pe care le auzi. Obiectivele tale sunt unice de fiecare data. De exemplu, intr-un nivel va trebui sa joci un joc ciudat impotriva proiectiei imaginare a lui Napoleon. Va trebui sa-ti reduci dimensiunile pentru a patrunde in mintile oamenilor si pentru a strange cele necesare cauzei nobile pentru care te zbati, pentru ca mai apoi sa revii la forma initiala, cu posibilitatea de deplasare. Mintile oamenilor se dovedesc a fi locuri pline cu adevarat de nebunie. Intr-un nivel te vei gasi intr-un oras spaniol aglomerat, iar un taur te va urmari. Datorita vaiertatii bogate oferite, “Psychonauts” atinge un nivel de calitate rar intalnit in industria jocurilor.

In plus, acest titlu nu ascunde doar sariturile de la o platforma la alta, ci si puzzle-uri interesante de rezolvat, precum si batalii in care trebuie sa folosesti puterile paranormale ale lui Raz. La inceput ai la dispozitie doar lovituri fizice, dar, pe masura ce strangi obiecte imprastiate atat in lumea reala cat si in cea mintala, Raz poate obtine puteri de telekinezie, pirokinezie, levitatie, invizibilitate si clarviziune. Aceste abilitati ii permit lui Raz sa-si croiasca usor drum prin lumea jocului, dand foc sau mutand obiectele care il incurca.

Aventura principala a lui Raz nu e extrem de lunga, insa tot iti va lua 10-15 ore pana la final. Totusi, daca esti un ciudat care nu se multumeste pana nu strange tot ce e de strans, pana nu descopera toate secretele ce trebuie descoperite si pana nu termina un joc 100%, cu siguranta iti va lua mult mai mult pana vei termina cu experientele paranormale din “Psychonauts”.

Se cunoaste cu adevarat ca la acest joc s-a muncit 4 ani, intrucat rezultatul e pe masura muncii, fiecare moment parand a fi atent regizat si gandit, atent creat si conturat pentru placerea jucatorului. Oricine e in cautarea unei aventuri nebunesti intr-un joc impresionant conceput si cu o poveste captivanta va gasi aceste aspecte din plin in “Psychonauts”.

Cerinte de sistem:

Minime:

CPU: Pentium III or Athlon equivalent
CPU Speed: 1 GHz
RAM: 256 MB
OS: Windows 98SE/ME/2000/XP (NT & 95 not supported)
Video Card: 64 MB video card - GeForce (tm) 3 or higher or ATI(R) Radeon 8500 or higher (except GeForce4 MX)
DirectX version: 9.0 (include on disk)
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 4 GB
CD-ROM: 16X speed CD-ROM/DVD-ROM

Recomandate:

CPU: Pentium 4 or Athlon XP
CPU Speed: 2 GHz
RAM: 512 MB
OS: Windows 2000/XP
Video Card: 128 MB video card - GeForce FX 5600 or higher or ATI Radeon 9600 or higher)
DirectX version: 9.0 (included on game disc)
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 6.0 GB for full installation
CD-ROM: 16X speed CD-ROM/DVD-ROM

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Psychonauts Plus Soundtrack Pc

Psychonauts Plus Soundtrack Pc

Psychonauts Plus Soundtrack Pc

Scrieți-vă părerea

Psychonauts Plus Soundtrack Pc Psychonauts Plus Soundtrack Pc este un joc de tip aventura lansat de Nordic Games in data de 4/4/2014, disponibil pentru Pc. Pachetul contine si coloana sonora a jocului. “Psychonauts” e un joc ciudat, diferit de tot ce ati putut intalni pana acum, care se desfasoara intr-o tabara de copii cu puteri paranormale, in care acestia ajung sa traiasca o aventura nebuna plina de ghidusii, agenti secreti paranormali si un strop de romantism pentru a face totul mai interesant. Desi jocul are radacinile in jocurile 3D in care trebuie sa sari de la o platforma la alta, faptul ca vei intalni puzzle-uri si ca Tim Schafer si-a pus amprenta la creatia lui “Psychonauts” va transforma acest joc in ceva inedit si prea captivant pentru a putea fi ignorat. Personajele sunt ciudate si amuzante datorita unor personalitti atent conturate, iar povestea nu va inceta niciodata sa starneasca zambete. “Psychonauts” nu si-a pus in gand sa reinventeze jocurile cu navigatie de la o platforma la alta, insa e destul de original in fiecare aspect al sau pentru a fi considerat ceva demn de incercat. Inima lui “Psychonauts” este Razputin (sau Raz), un copil ce abia isi poarta capatana uriasa pe gatul subtire, care poarta ochelari de sportiv si are puteri paranormale. Acesta se strecoara in tabara de vara care se intampla a fi locul de antrenament al agentilor secreti paranormali, psychonautii. Raz a fugit de acasa tocmai pentru a deveni si el unul din ei. Cu anumite retineri, este acceptat in tabara (chiar daca numai pentru o zi, pana cand vor veni parintii sa-l ia acasa) si nu dureaza mult pana incep sa aiba loc lucruri inexplicabile in tabara. Raz si ceilalti copii isi dau seama ca toti au acelasi cosmar in fiecare noapte, iar interferente paranormale au loc la fiecare pas. Nu dureaza mult pana creierele copiilor incep sa dispara rand pe rand, lasand in urma lor trupuri fara inteligente, aparent obsedate de televizor. Ca erou al jocului, Raz trebuie sa dezlege aceste mistere si sa demascheze conspiratia din spatele acestor evenimente. Initial, “Psychonauts” pare a fi un joc cu sfarsit deschis, mai ales ca odata ce patrunzi in tabara te poti plimba liber, poti vorbi cu personajele prezente acolo sau le poti asculta dialogurile traznite. Ceea ce au de spus nu este cel mai important aspect al jocului, acesta fiind reprezentat de faptul ca le poti explora mintile acestor copii paranormali, fiecare din acestea reprezentand un nivel, fiecare diferit de celelalte. De exemplu in capul antrenorului Oleander, un tip foarte strict si cu un caracter profund militar si disciplinat vei intalni un peisaj distrus de razboi si plin de explozii continue, acoperit de plante formate din munitie si, din motive care nu reies imediat, multa, foarte multa carne. Mai poti intra in mintea unui paznic numit Boyd Cooper, un om obsedat de conspiratii si de un individ numit “Laptarul”. Peisajul din creierul lui se aseamana unui oras al anilor ’50, cu o multime de oameni suspecti imbracati in trenciuri, care incearca sa te convinga ca sunt simpli muncitori, ingrijitori de spatii verzi, vaduve triste, chair daca obiectivele lor sunt mai mult decat evidente. Totul este CIUDAT, dar, in acelasi timp, UNIC! Doua minti nu pot fi asemenea in “Psychonauts” , nici in ceea ce priveste gameplay-ul in in privinta aspectului estetic. Desi jocul nu e foarte greu, macar nu se repeta nici scenele, nici dialogurile pe care le auzi. Obiectivele tale sunt unice de fiecare data. De exemplu, intr-un nivel va trebui sa joci un joc ciudat impotriva proiectiei imaginare a lui Napoleon. Va trebui sa-ti reduci dimensiunile pentru a patrunde in mintile oamenilor si pentru a strange cele necesare cauzei nobile pentru care te zbati, pentru ca mai apoi sa revii la forma initiala, cu posibilitatea de deplasare. Mintile oamenilor se dovedesc a fi locuri pline cu adevarat de nebunie. Intr-un nivel te vei gasi intr-un oras spaniol aglomerat, iar un taur te va urmari. Datorita vaiertatii bogate oferite, “Psychonauts” atinge un nivel de calitate rar intalnit in industria jocurilor. In plus, acest titlu nu ascunde doar sariturile de la o platforma la alta, ci si puzzle-uri interesante de rezolvat, precum si batalii in care trebuie sa folosesti puterile paranormale ale lui Raz. La inceput ai la dispozitie doar lovituri fizice, dar, pe masura ce strangi obiecte imprastiate atat in lumea reala cat si in cea mintala, Raz poate obtine puteri de telekinezie, pirokinezie, levitatie, invizibilitate si clarviziune. Aceste abilitati ii permit lui Raz sa-si croiasca usor drum prin lumea jocului, dand foc sau mutand obiectele care il incurca. Aventura principala a lui Raz nu e extrem de lunga, insa tot iti va lua 10-15 ore pana la final. Totusi, daca esti un ciudat care nu se multumeste pana nu strange tot ce e de strans, pana nu descopera toate secretele ce trebuie descoperite si pana nu termina un joc 100%, cu siguranta iti va lua mult mai mult pana vei termina cu experientele paranormale din “Psychonauts” . Se cunoaste cu adevarat ca la acest joc s-a muncit 4 ani, intrucat rezultatul e pe masura muncii, fiecare moment parand a fi atent regizat si gandit, atent creat si conturat pentru placerea jucatorului. Oricine e in cautarea unei aventuri nebunesti intr-un joc impresionant conceput si cu o poveste captivanta va gasi aceste aspecte din plin in “Psychonauts” . Cerinte de sistem : Minime: CPU: Pentium III or Athlon equivalent CPU Speed: 1 GHz RAM: 256 MB OS: Windows 98SE/ME/2000/XP (NT & 95 not supported) Video Card: 64 MB video card - GeForce (tm) 3 or higher or ATI(R) Radeon 8500 or higher (except GeForce4 MX) DirectX version: 9.0 (include on disk) Sound Card: Yes Free Disk Space: 4 GB CD-ROM: 16X speed CD-ROM/DVD-ROM Recomandate: CPU: Pentium 4 or Athlon XP CPU Speed: 2 GHz RAM: 512 MB OS: Windows 2000/XP Video Card: 128 MB video card - GeForce FX 5600 or higher or ATI Radeon 9600 or higher) DirectX version: 9.0 (included on game disc) Sound Card: Yes Free Disk Space: 6.0 GB for full installation CD-ROM: 16X speed CD-ROM/DVD-ROM Psychonauts
vg21017
79 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro