Panzer Elite Complete Collection Pc

Panzer Elite Complete Collection Pc

Mai multe detalii

39,60 lei

vg19420

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Panzer Elite Complete Collection Pc este un pachet de jocuri de tip strategie lansat de Nordic Games in data de 12/20/2011

Pachetul include toate cele 3 jocuri din seria PANZER ELITE:
Panzer Elite Special Edition
Panzer Elite Action Fields Of Glory
Panzer Elite Action Dunes Of War

Panzer Elite Action Fields Of Glory

Actiunea jocului Panzer Elite Action Fields Of Glory se petrece in Cel De-al Doilea Razboi Mondial, jucatorul conducand un pluton de Germani (4 tancuri) sau Americani (5 tancuri).
Jocul are 3 scenarii: Campania din Tunisia(1943), Campania din Italia(1943-1944) si Battle of Normandy(1944).
Mai tarziu fani au dezvoltat noi scenarii, in Africa de Nord (1940-1941) si in Uniunea Sovietica (1941)
Jucatorul poate comanda un pluton de cateva tancuri, iar skil-urile lor cresc in timp.
Noi membri devin disponibili, pentru inlocuirea celor raniti sau morti. Pot fi de asemenea medaliati. De-a lungul misiunilor, tancuri mai bune devin disponibile (Tiger I pentru Germani si Sherman pentru Americani).
La fiecare cativa kilometri parcursi veti gasi statii de reparare sau alimentare a tancurilor.
Jocul are 18 misiuni, pentru Germani, Rusi si campaniile aliatilor.Primele misiuni sunt foarte usoare, dar apoi ele devin mai dificile.
Jocul este foarte detaliat si realist, aproape toate tancurile din al doi-lea razboi mondial fac parte din joc.
Tancurile folosite de Germani: Panzer II, Panzer III, Panzer IV iar apoi faimosul Tiger I.
Tancurile folosite de Rusi: T34/76/42, KV-1-s, T34/85 si IS-2.
Aliatii dispun si ei de tancurile: M4 Sherman, M24 Chaffe, Sherman Firefly si M26 Pershing.

Cerinte:

Procesor: 2.0 GHz
Memorie Ram: 1 GB
Placa Video: 256 MB
Spatiu pe Hard: 3 GB

Panzer Elite Action Dunes of War

In acest joc vei conduce un tanc devastator ce are la baza atasat un tun foarte puternic.

In joc vei participa la o multime de lupte, batalii si campanii militare. Jocul iti ofera posibilitatea sa conduci o multe de tancuri care difera prin marimea si proctilele acestora.

Cele mai puternice ce pot face ravagii in randul inamicilor sunt tancurile de tip Panzer.

Va trebui sa ataci bazele inamice si sa le distrugi intr-un timp foarte scurt, datorita puterii foarte mari al tancului pe care il controlezi cu foarte mare grija.

Pe tot parcursul jocului va avansa si nivelul de dificultate iar inamicii tai vor avea si ei propriile tancuri cu care riposteaza la toate atacurile tale.

Toate misiunile sunt diferite in functie de locul unde se situeaza conflictele militare. Vei parcurge desertul sau alte multe regiuni unde trebuie sa fi foarte atent si la minele ascunse in nisip sau la alte pericole ce te pot distruge si iti produc multe pagube.

Iti poti distruge bazele inamice chiar si de la mare distanta in functie de modelul ales al tancului dar si de precizia ta bine antrenata. Vei avea o tinta in care te va ajuta sa te orientezi, iar dupa ce tintesti poti apasa click pentru a trimite proiectilul la o tinta exacta.


 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Panzer Elite Complete Collection Pc

Panzer Elite Complete Collection Pc

Panzer Elite Complete Collection Pc

Scrieți-vă părerea

Panzer Elite Complete Collection Pc Panzer Elite Complete Collection Pc este un pachet de jocuri de tip strategie lansat de Nordic Games in data de 12/20/2011 Pachetul include toate cele 3 jocuri din seria PANZER ELITE: Panzer Elite Special Edition Panzer Elite Action Fields Of Glory Panzer Elite Action Dunes Of War Panzer Elite Action Fields Of Glory Actiunea jocului Panzer Elite Action Fields Of Glory se petrece in Cel De-al Doilea Razboi Mondial, jucatorul conducand un pluton de Germani (4 tancuri) sau Americani (5 tancuri). Jocul are 3 scenarii : Campania din Tunisia(1943), Campania din Italia(1943-1944) si Battle of Normandy(1944). Mai tarziu fani au dezvoltat noi scenarii , in Africa de Nord (1940-1941) si in Uniunea Sovietica (1941) Jucatorul poate comanda un pluton de cateva tancuri, iar skil-urile lor cresc in timp. Noi membri devin disponibili, pentru inlocuirea celor raniti sau morti. Pot fi de asemenea medaliati. De-a lungul misiunilor, tancuri mai bune devin disponibile (Tiger I pentru Germani si Sherman pentru Americani). La fiecare cativa kilometri parcursi veti gasi statii de reparare sau alimentare a tancurilor. Jocul are 18 misiuni , pentru Germani, Rusi si campaniile aliatilor.Primele misiuni sunt foarte usoare, dar apoi ele devin mai dificile. Jocul este foarte detaliat si realist , aproape toate tancurile din al doi-lea razboi mondial fac parte din joc. Tancurile folosite de Germani : Panzer II, Panzer III, Panzer IV iar apoi faimosul Tiger I. Tancurile folosite de Rusi : T34/76/42, KV-1-s, T34/85 si IS-2. Aliatii dispun si ei de tancurile : M4 Sherman, M24 Chaffe, Sherman Firefly si M26 Pershing. Cerinte: Procesor: 2.0 GHz Memorie Ram: 1 GB Placa Video: 256 MB Spatiu pe Hard: 3 GB Panzer Elite Action Dunes of War In acest joc vei conduce un tanc devastator ce are la baza atasat un tun foarte puternic. In joc vei participa la o multime de lupte, batalii si campanii militare. Jocul iti ofera posibilitatea sa conduci o multe de tancuri care difera prin marimea si proctilele acestora. Cele mai puternice ce pot face ravagii in randul inamicilor sunt tancurile de tip Panzer. Va trebui sa ataci bazele inamice si sa le distrugi intr-un timp foarte scurt, datorita puterii foarte mari al tancului pe care il controlezi cu foarte mare grija. Pe tot parcursul jocului va avansa si nivelul de dificultate iar inamicii tai vor avea si ei propriile tancuri cu care riposteaza la toate atacurile tale. Toate misiunile sunt diferite in functie de locul unde se situeaza conflictele militare. Vei parcurge desertul sau alte multe regiuni unde trebuie sa fi foarte atent si la minele ascunse in nisip sau la alte pericole ce te pot distruge si iti produc multe pagube. Iti poti distruge bazele inamice chiar si de la mare distanta in functie de modelul ales al tancului dar si de precizia ta bine antrenata. Vei avea o tinta in care te va ajuta sa te orientezi, iar dupa ce tintesti poti apasa click pentru a trimite proiectilul la o tinta exacta. Panzer
vg19420
39.6 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro