Guild 2 Gold Edition Pc

Guild 2 Gold Edition Pc

Mai multe detalii

29,00 lei

vg19260

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Guild 2 Gold Edition Pc este un joc de tip strategie lansat de Nordic Games in data de 12/20/2011, disponibil pentru Pc.

"Guild 2 is back!", si nu oricum, ci in haine de gala! Editia Gold ofera un gameplay inovativ, in cadrul caruia iti creezi un caracter individual, iti alegi una din numeroasele profesii disponibile si incepi sa concurezi in lumea fascinanta a stramosilor tai. Castigi sau pierzi reputatie, bogatie si putere pentru tine si intreaga dinastie caruia tocmai tu ii pui bazele. Viata medievala nu a fost niciodata mai fascinanta ca acum!

Jocul combina intr-un mod genuin role-playing-ul cu simularea economica si person-sim-ul intr-un mediu 3D foarte bine realizat. Jocul se desfasoara in real-time atat pe uscat cat si pe mare, comertul dar si luptele navale facand parte din meniul bogat al provocarilor ce va asteapta in incercarea de a deveni unul din cei mai puternici oameni.

Puteti alege din patru clase de personaje si 13 profesii diferite care conteaza enorm in desfasurarea ostilitatilor: de exemplu a fi functionar public sau a detine un titlu nobiliar va face ascensiunea sociala in mod evident mai usoara. Pentru a fi introdusi in joc, Guild 2 va pune la dispozitie o introducere video, un tutorial si o campanie.

Atunci cand il aprofundezi incepi sa-ti dai seama cat de mult conteaza tacticile de comet, intrigile puse la cale si planurile politice, mai ales in clipa in care de partea cealalta a baricadei se afla unul sau mai multi prieteni (multiplayerul suporta jocuri cu pana la 16 participanti!).

Pachetul contine jocul The Guild 2 si addon-ul The Guild 2: Pirates of the High Seas !

SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM PC REQUIREMENTS
Windows XP
MINIMUM
Intel Pentium 4 1.6GHZ or AMD Sempron 2800+ Processor
512MB RAM
128MB DirectX compatible 3D Hardware Accelerated Video Card
DirectX compatible Sound Card
DirectX 9.0c
4X DVD-ROM Drive
2.5GB Hard Disk Space
Keyboard
Mouse
RECOMMENDED
Intel Pentium or AMD Athlon 64 2.4GHz Processor
1GB RAM
256MB DirectX compatible 3D Hardware Accelerated Video Card
MULTIPLAYER SYSTEM REQUIREMENTS
Broadband Internet Connection

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Guild 2 Gold Edition Pc

Guild 2 Gold Edition Pc

Guild 2 Gold Edition Pc

Scrieți-vă părerea

Guild 2 Gold Edition Pc Guild 2 Gold Edition Pc este un joc de tip strategie lansat de Nordic Games in data de 12/20/2011, disponibil pentru Pc. "Guild 2 is back!" , si nu oricum, ci in haine de gala! Editia Gold ofera un gameplay inovativ, in cadrul caruia iti creezi un caracter individual, iti alegi una din numeroasele profesii disponibile si incepi sa concurezi in lumea fascinanta a stramosilor tai. Castigi sau pierzi reputatie, bogatie si putere pentru tine si intreaga dinastie caruia tocmai tu ii pui bazele. Viata medievala nu a fost niciodata mai fascinanta ca acum! Jocul combina intr-un mod genuin role-playing-ul cu simularea economica si person-sim-ul intr-un mediu 3D foarte bine realizat. Jocul se desfasoara in real-time atat pe uscat cat si pe mare, comertul dar si luptele navale facand parte din meniul bogat al provocarilor ce va asteapta in incercarea de a deveni unul din cei mai puternici oameni. Puteti alege din patru clase de personaje si 13 profesii diferite care conteaza enorm in desfasurarea ostilitatilor: de exemplu a fi functionar public sau a detine un titlu nobiliar va face ascensiunea sociala in mod evident mai usoara. Pentru a fi introdusi in joc, Guild 2 va pune la dispozitie o introducere video, un tutorial si o campanie. Atunci cand il aprofundezi incepi sa-ti dai seama cat de mult conteaza tacticile de comet, intrigile puse la cale si planurile politice, mai ales in clipa in care de partea cealalta a baricadei se afla unul sau mai multi prieteni (multiplayerul suporta jocuri cu pana la 16 participanti!). Pachetul contine jocul The Guild 2 si addon-ul The Guild 2: Pirates of the High Seas ! SYSTEM REQUIREMENTS MINIMUM PC REQUIREMENTS Windows XP MINIMUM Intel Pentium 4 1.6GHZ or AMD Sempron 2800+ Processor 512MB RAM 128MB DirectX compatible 3D Hardware Accelerated Video Card DirectX compatible Sound Card DirectX 9.0c 4X DVD-ROM Drive 2.5GB Hard Disk Space Keyboard Mouse RECOMMENDED Intel Pentium or AMD Athlon 64 2.4GHz Processor 1GB RAM 256MB DirectX compatible 3D Hardware Accelerated Video Card MULTIPLAYER SYSTEM REQUIREMENTS Broadband Internet Connection Guild
vg19260
29 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro