Front Mission Evolved Pc

Front Mission Evolved Pc

Mai multe detalii

69,00 lei

vg7871

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Front Mission Evolved Pc este un joc de tip third-person action game lansat de Square Enix in data de 10/8/2010, disponibil pentru Pc, PlayStation 3 si Xbox360.

Intreaga serie este bazata pe controlul unui robot, numit wanzer, creat din parti modulare: corp, bratul stang, bratul drept si picioare.

Actiunea din Evolved va avea loc la 50 de ani dupa actiunea din Front Mision 5, in anul 2171, cand omenirea a inceput sa calatoreasca in spatiu prin lifturile orbitale (o structura mecanica bazata pe contragreutati care a fost proiectata inca din 1895 dar nu a fost pusa in practica din cauza rezistentei materilalor). Spatiul a fost transformat intr-o retea complexa de sateliti si statii militare spatiale.

Jucatorii vor prelua rolul inginerului Dylan Ramsey, care este prins intr-un adevarat razboi mecanizat, izbucnit in urma distrugerii unui lift orbital din America de Nord.

Chiar daca mare parte din joc va avea loc in urisul wanzer, o serie de misiuni vor necesita ca jucatorii sa iasa din robot si sa joace ca oameni. O mare parte a mediului va fi distructibil, asa ca robotii vor putea fi folositi la un adevarat rampage impotriva masinilor si cladirilor din jur.

SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM PC REQUIREMENTS
Windows XP/Vista/7
MINIMUM
Intel Pentium D or AMD Athlon 64 x2 1.8GHz Processor
1GB RAM
11GB Hard Disk Space
DirectX 9.0c
512MB Nvidia GeForce 7800 Video Card
DirectX 9.0c Compatible Sound Card
DVD-ROM Drive
RECOMMENDED
Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 x2 2.4GHz Processor
2GB RAM
11GB Hard Disk Space
DirectX 9.0c
512MB Nvidia GeForce 8800 Video Card
DirectX 9.0c Compatible Sound Card
DVD-ROM Drive

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Front Mission Evolved Pc

Front Mission Evolved Pc

Front Mission Evolved Pc

Scrieți-vă părerea

Front Mission Evolved Pc Front Mission Evolved Pc este un joc de tip third-person action game lansat de Square Enix in data de 10/8/2010, disponibil pentru Pc, PlayStation 3 si Xbox360. Intreaga serie este bazata pe controlul unui robot, numit wanzer, creat din parti modulare: corp, bratul stang, bratul drept si picioare. Actiunea din Evolved va avea loc la 50 de ani dupa actiunea din Front Mision 5 , in anul 2171, cand omenirea a inceput sa calatoreasca in spatiu prin lifturile orbitale (o structura mecanica bazata pe contragreutati care a fost proiectata inca din 1895 dar nu a fost pusa in practica din cauza rezistentei materilalor). Spatiul a fost transformat intr-o retea complexa de sateliti si statii militare spatiale. Jucatorii vor prelua rolul inginerului Dylan Ramsey , care este prins intr-un adevarat razboi mecanizat, izbucnit in urma distrugerii unui lift orbital din America de Nord. Chiar daca mare parte din joc va avea loc in urisul wanzer, o serie de misiuni vor necesita ca jucatorii sa iasa din robot si sa joace ca oameni. O mare parte a mediului va fi distructibil, asa ca robotii vor putea fi folositi la un adevarat rampage impotriva masinilor si cladirilor din jur. SYSTEM REQUIREMENTS MINIMUM PC REQUIREMENTS Windows XP/Vista/7 MINIMUM Intel Pentium D or AMD Athlon 64 x2 1.8GHz Processor 1GB RAM 11GB Hard Disk Space DirectX 9.0c 512MB Nvidia GeForce 7800 Video Card DirectX 9.0c Compatible Sound Card DVD-ROM Drive RECOMMENDED Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 x2 2.4GHz Processor 2GB RAM 11GB Hard Disk Space DirectX 9.0c 512MB Nvidia GeForce 8800 Video Card DirectX 9.0c Compatible Sound Card DVD-ROM Drive Front
vg7871
69 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro