Fallout Tactics Pc

Fallout Tactics Pc

Mai multe detalii

39,00 lei

vg19397

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Fallout Tactics Pc este un joc de tip actiune lansat de InterPlay in data de 3/15/2009, disponibil pentru Pc.

Seria de RPG-uri Fallout este cunoscuta pentru povestea epica intr-un mediu postapocaliptic si sistemul avansat de lupta. Fallout Tactics schimba macazul si se concentreaza aproape in exclusivitate pe o serie de misiuni complexe care nu au legaturi stranse cu intriga. Accentul este pus pe lupta, dar Fallout Tactics ramane fidel radacinilor sale RPG. Iti creezi propriul personaj cu sistemul RPG din jocurile anterioare Fallout. Elementele de inceput ar trebui sa fie cunoscute fanilor RPG: stabileste numere pentru abilitati cum ar fi Strength, Perception si Dexterity, care ajuta la determinarea valorilor pentru skill-uri cum ar fi Medic, Sneak, Repair si Big Guns. Abilitati precum Fast Shot, Finete si Bloody Mess iti fac personajul unic. Odata ce personajul tau este complet, iti este atribuita prima ta misiune. In loc de povestea de tipul 'un om impotriva pustiului' din Fallout si Fallout 2, Tactics te pune in rolul unui conducator de echipa intr-o forta de expeditie care lucreaza pentru The Brotherhood of Steel, o grupare serioasa de soldati care au reusit sa prospere ca baroni feudali pe teritoriul american devastat de bombe atomice.

Tu si echipa ta primiti misiuni din ce in ce mai dificile de la Brotherhood. Fiecare misiune incununata de succes iti permite imbunatatirea personajului si a echipei prin acumularea de experienta, arme, echipament si vehicule.

Cuvantul 'tactica' nu a ajuns din greseala in titlu. Personjele se pot furisa, pot trage foc de acoperire, pot crea ambuscade si pot face cam tot ce poate face un soldat real. Va trebui sa folosesti aceste abilitati pentru a termina campania dura a jocului in single player sau daca vrei sa invingi conducatorii umani de echipe in modul multiplayer. Jocul poate fi configurat sa fie jucat in modul strict turn-based, cunoscut de veteranii Fallout, sau poate fi jucat in modul 'turn-based continuu' care este, pe scurt, un mod de strategie in timp real ca in jocuri precum Baldur's Gate.

Producatorii ar trebui sa primeasca o medalie pentru ca au permis jucatorilor sa schimbe intre turn-based si real-time in orice moment. Intre batalii, personajul tau se plimba prin Pustiu in cautarea de quest-uri si interactioneaza cu personaje non-player, ale caror reactii depind de reputatia echipei tale. Toate acestea sunt de ajuns pentru a mentine interesul fanilor role-playing si actiune.

SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM PC REQUIREMENTS
Pentium II 300MHz
64MB RAM
DirectX 7.0 or later
700MB of Hard Drive Space
DirectX certified Video Card with at least 4MB of Video RAM, and must support at least 800x600 resolution, at 16-bit or 32-bit color
DirectX certified Sound Card
Keyboard
Mouse
MULTIPLAYER SYSTEM REQUIREMENTS
TCP/IP-based Local Area Network and/or 56K or better Internet Connection using TCP/IP

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Fallout Tactics Pc

Fallout Tactics Pc

Fallout Tactics Pc

Scrieți-vă părerea

Fallout Tactics Pc Fallout Tactics Pc este un joc de tip actiune lansat de InterPlay in data de 3/15/2009, disponibil pentru Pc. Seria de RPG-uri Fallout este cunoscuta pentru povestea epica intr-un mediu postapocaliptic si sistemul avansat de lupta. Fallout Tactics schimba macazul si se concentreaza aproape in exclusivitate pe o serie de misiuni complexe care nu au legaturi stranse cu intriga. Accentul este pus pe lupta, dar Fallout Tactics ramane fidel radacinilor sale RPG. Iti creezi propriul personaj cu sistemul RPG din jocurile anterioare Fallout . Elementele de inceput ar trebui sa fie cunoscute fanilor RPG: stabileste numere pentru abilitati cum ar fi Strength, Perception si Dexterity, care ajuta la determinarea valorilor pentru skill-uri cum ar fi Medic, Sneak, Repair si Big Guns. Abilitati precum Fast Shot, Finete si Bloody Mess iti fac personajul unic. Odata ce personajul tau este complet, iti este atribuita prima ta misiune. In loc de povestea de tipul 'un om impotriva pustiului' din Fallout si Fallout 2 , Tactics te pune in rolul unui conducator de echipa intr-o forta de expeditie care lucreaza pentru The Brotherhood of Steel , o grupare serioasa de soldati care au reusit sa prospere ca baroni feudali pe teritoriul american devastat de bombe atomice. Tu si echipa ta primiti misiuni din ce in ce mai dificile de la Brotherhood. Fiecare misiune incununata de succes iti permite imbunatatirea personajului si a echipei prin acumularea de experienta, arme, echipament si vehicule. Cuvantul ' tactica ' nu a ajuns din greseala in titlu. Personjele se pot furisa, pot trage foc de acoperire, pot crea ambuscade si pot face cam tot ce poate face un soldat real. Va trebui sa folosesti aceste abilitati pentru a termina campania dura a jocului in single player sau daca vrei sa invingi conducatorii umani de echipe in modul multiplayer. Jocul poate fi configurat sa fie jucat in modul strict turn-based, cunoscut de veteranii Fallout , sau poate fi jucat in modul 'turn-based continuu' care este, pe scurt, un mod de strategie in timp real ca in jocuri precum Baldur's Gate. Producatorii ar trebui sa primeasca o medalie pentru ca au permis jucatorilor sa schimbe intre turn-based si real-time in orice moment. Intre batalii, personajul tau se plimba prin Pustiu in cautarea de quest-uri si interactioneaza cu personaje non-player, ale caror reactii depind de reputatia echipei tale. Toate acestea sunt de ajuns pentru a mentine interesul fanilor role-playing si actiune. SYSTEM REQUIREMENTS MINIMUM PC REQUIREMENTS Pentium II 300MHz 64MB RAM DirectX 7.0 or later 700MB of Hard Drive Space DirectX certified Video Card with at least 4MB of Video RAM, and must support at least 800x600 resolution, at 16-bit or 32-bit color DirectX certified Sound Card Keyboard Mouse MULTIPLAYER SYSTEM REQUIREMENTS TCP/IP-based Local Area Network and/or 56K or better Internet Connection using TCP/IP Fallout
vg19397
39 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro