City Life 2008 Pc

City Life 2008 Pc

Mai multe detalii

9,90 lei

vg19246

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

City Life 2008 Pc este un joc de tip strategie simulator de city-builder next-generation lansat de Ascaron in data de 2/22/2008, disponibil pentru Pc.

Engine-ul 3D revolutionar City Life 2008 Edition asigura un nivel al detaliilor si al animatiei fara precedent in cazul jocurilor de gen si o libertate totala de construire.

In acest joc poti concepe, dezvolta si construi orasul visurilor tale: de la vile superbe in cartiere rezidentiale pana la zgarie-norii din districtele financiare, totul sta in puterea ta. Va trebui sa oferi cetatenilor tai comfort si satisfactie prin asigurarea locurilor de munca, a facilitatilor de sanatate si distractie, fiind in acelasi timp atent pentru ca visteria sa nu sece.

Este de datoria ta sa conduci orasul in mod eficient, asigurandu-i o dezvoltare durabila dar avand tot timpul in vedere probleme sensibile precum traficul si poluarea. De asemeneam va trebui sa ajuti sase subculturi existente sa convietuiasca ori sa platesti pretul deteriorarii relatiei dintre ele ce poate duce la conflicte, revolte sau, si mai rau, incendii.

Ai la dispozitie scenarii sau poti juca liber pe una din cele 37 de harti diferite, poti face apel la editorul de harti sau te poti bucura de cele 60 de tipuri de cladiri noi, 10 harti sau importa harti reale facute prin satelit - doar in editia 2008 a jocului!
SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM PC REQUIREMENTS
Windows Me/2000/XP
MINIMUM
1.5GHz Processor
256MB RAM
2GB Hard Disk Space
64MB 3D Video Card with Hardware T&L
DirectX compatible Sound Card
12X CD-ROM Drive
DirectX 9.0c
RECOMMENDED
2.5GHz Processor
512MB RAM
2GB Hard Disk Space
128MB 3D Video Card with Hardware T&L
12X CD-ROM Drive
DirectX 9.0c

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

City Life 2008 Pc

City Life 2008 Pc

City Life 2008 Pc

Scrieți-vă părerea

City Life 2008 Pc City Life 2008 Pc este un joc de tip strategie simulator de city-builder next-generation lansat de Ascaron in data de 2/22/2008, disponibil pentru Pc. Engine-ul 3D revolutionar City Life 2008 Edition asigura un nivel al detaliilor si al animatiei fara precedent in cazul jocurilor de gen si o libertate totala de construire. In acest joc poti concepe, dezvolta si construi orasul visurilor tale: de la vile superbe in cartiere rezidentiale pana la zgarie-norii din districtele financiare, totul sta in puterea ta. Va trebui sa oferi cetatenilor tai comfort si satisfactie prin asigurarea locurilor de munca, a facilitatilor de sanatate si distractie, fiind in acelasi timp atent pentru ca visteria sa nu sece. Este de datoria ta sa conduci orasul in mod eficient, asigurandu-i o dezvoltare durabila dar avand tot timpul in vedere probleme sensibile precum traficul si poluarea. De asemeneam va trebui sa ajuti sase subculturi existente sa convietuiasca ori sa platesti pretul deteriorarii relatiei dintre ele ce poate duce la conflicte, revolte sau, si mai rau, incendii. Ai la dispozitie scenarii sau poti juca liber pe una din cele 37 de harti diferite, poti face apel la editorul de harti sau te poti bucura de cele 60 de tipuri de cladiri noi, 10 harti sau importa harti reale facute prin satelit - doar in editia 2008 a jocului! SYSTEM REQUIREMENTS MINIMUM PC REQUIREMENTS Windows Me/2000/XP MINIMUM 1.5GHz Processor 256MB RAM 2GB Hard Disk Space 64MB 3D Video Card with Hardware T&L DirectX compatible Sound Card 12X CD-ROM Drive DirectX 9.0c RECOMMENDED 2.5GHz Processor 512MB RAM 2GB Hard Disk Space 128MB 3D Video Card with Hardware T&L 12X CD-ROM Drive DirectX 9.0c City
vg19246
9.9 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro