Aura 2 Dead Reefs Safecracker Pc

Aura 2 Dead Reefs Safecracker Pc

Mai multe detalii

59,00 lei

vg19022

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Aura 2 Dead Reefs Safecracker Pc este un pachet de trei jocuri de tip actiune lansate de JoWood in data de 10/29/2010, disponibil pentru Pc.

Aura 2 The Sacred Rings
Descopera resedinta unei vrajitoare unde secretele si incertitudinea sunt prezente in fiecare camera, alaturi de alte 400 de locatii.


Dead Reefs
Joc de aventura, in care intri in rau famata insula Recifului Mort! Intr-o seara furtunoasa, un grup de calugari a decis sa ancoreze pe insula pentru a se refugia - doar pentru a face victime printre piratii Baronului Wyndham! Dupa ce l-a ucis pe capitanul vasului, Baronul a mostenit o relicva veche mult mai aducatoare de necaz decat s-ar putea imagina vreodat

Safecracker

In acest joc, esti angajat de familia bogata a unui miliardar decedat recent, pentru a cauta testamentul si scrisoarea de adio a lui Duncan Walter Adams, un tip foarte excentric si original.

Acesta, a ascuns actul cu locatia si lista cu distributia bogatiilor sale in cea mai ravasita ascunzatoare din casa sa magnifica, in care va trebui sa iti pui experienta, inteligenta, logica si abilitatile de rezolvare a puzzle-urilor pentru a putea sparge cele 35 de coduri de seif, avand la dispozitie putine si dificile indicii. Asta daca iti doresti suficient de mult cecul.
Caracteristici generale:
- o aventura provocatoare cu 35 de seifuri de spart;
- exploreaza 40 de camere intrigante si extravagante din aceasta super vila, create cu multe detalii;
- descifreaza indicii neasteptate din fiecare seif care te vor ajuta sa le deschizi pe celelalte pana in fata seifului cel mare;
- ultima provocare pentru entuziastii puzzle-urilor.
 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Aura 2 Dead Reefs Safecracker Pc

Aura 2 Dead Reefs Safecracker Pc

Aura 2 Dead Reefs Safecracker Pc

Scrieți-vă părerea

Aura 2 Dead Reefs Safecracker Pc Aura 2 Dead Reefs Safecracker Pc este un pachet de trei jocuri de tip actiune lansate de JoWood in data de 10/29/2010, disponibil pentru Pc. Aura 2 The Sacred Rings Descopera resedinta unei vrajitoare unde secretele si incertitudinea sunt prezente in fiecare camera, alaturi de alte 400 de locatii. Dead Reefs Joc de aventura, in care intri in rau famata insula Recifului Mort! Intr-o seara furtunoasa, un grup de calugari a decis sa ancoreze pe insula pentru a se refugia - doar pentru a face victime printre piratii Baronului Wyndham! Dupa ce l-a ucis pe capitanul vasului, Baronul a mostenit o relicva veche mult mai aducatoare de necaz decat s-ar putea imagina vreodat Safecracker In acest joc, esti angajat de familia bogata a unui miliardar decedat recent, pentru a cauta testamentul si scrisoarea de adio a lui Duncan Walter Adams, un tip foarte excentric si original. Acesta, a ascuns actul cu locatia si lista cu distributia bogatiilor sale in cea mai ravasita ascunzatoare din casa sa magnifica, in care va trebui sa iti pui experienta, inteligenta, logica si abilitatile de rezolvare a puzzle-urilor pentru a putea sparge cele 35 de coduri de seif, avand la dispozitie putine si dificile indicii. Asta daca iti doresti suficient de mult cecul. Caracteristici generale: - o aventura provocatoare cu 35 de seifuri de spart; - exploreaza 40 de camere intrigante si extravagante din aceasta super vila, create cu multe detalii; - descifreaza indicii neasteptate din fiecare seif care te vor ajuta sa le deschizi pe celelalte pana in fata seifului cel mare; - ultima provocare pentru entuziastii puzzle-urilor. Aura
vg19022
59 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro