Dishonored Pc

Dishonored Pc

Mai multe detalii

59,00 lei

vg4625

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Dishonored Pceste un joc de tip actiune first person shooter lansat deBethesda Softworksin data de10/12/2012, disponibi pentru Pc, PlayStation 3 si Xbox 360.

Pentru a exemplifica si mai bine viziunea lor asupra luiDishonored, Arkane si Bethesda au lansat un prim trailer al jocului, realizat în intregime din secvente CGI (prerenderizate). Astfel, chiar daca trailerul nu contine gameplay propriu-zis, ne putem contura o imagine mult mai exacta despre universul în care se va desfasura Dishonored: vei intra in rolul garzii de corp a fostei Împaratese, acuzate pe nedrept de uciderea acesteia.

Nume importante îsi aduc aportul la dezvoltarea luiDishonored:Raphael Colantonio (fondatorul studioului Arkane) si Harvey Smith (una dintre mintile creative din spatele primelor doua jocuri Deus Ex) sunt directorii de creatie ai acestui joc, în timp ce Viktor Antonov, omul responsabil pentru crearea orasului City 17 din Half-Life 2, se ocupa de creionarea universului din acest nou titlu.

Gamerii nu vor avea parte de prea multe dialoguri, acestea urmand sa fie introduse doar in momentele in care trebuie luata o decizie.

System Requirements Dishonored

Intel CPU – 2.2GHz Core 2 Duo E4500
AMD CPU – Athlon 64 X2 Dual Core 5000 +
Nvidia GFX Card – GeForce GT 240
ATI GFX Card – Radeon HD 2900 Pro
RAM (Memory) – 2GB
Hard Disk Space – 8 GB

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Dishonored Pc

Dishonored Pc

Dishonored Pc

Scrieți-vă părerea

Dishonored Pc Dishonored Pc este un joc de tip actiune first person shooter lansat deBethesda Softworksin data de10/12/2012, disponibi pentru Pc, PlayStation 3 si Xbox 360. Pentru a exemplifica si mai bine viziunea lor asupra lui Dishonored , Arkane si Bethesda au lansat un prim trailer al jocului, realizat în intregime din secvente CGI (prerenderizate). Astfel, chiar daca trailerul nu contine gameplay propriu-zis, ne putem contura o imagine mult mai exacta despre universul în care se va desfasura Dishonored: vei intra in rolul garzii de corp a fostei Împaratese, acuzate pe nedrept de uciderea acesteia. Nume importante îsi aduc aportul la dezvoltarea lui Dishonored: Raphael Colantonio (fondatorul studioului Arkane) si Harvey Smith (una dintre mintile creative din spatele primelor doua jocuri Deus Ex) sunt directorii de creatie ai acestui joc, în timp ce Viktor Antonov, omul responsabil pentru crearea orasului City 17 din Half-Life 2, se ocupa de creionarea universului din acest nou titlu. Gamerii nu vor avea parte de prea multe dialoguri, acestea urmand sa fie introduse doar in momentele in care trebuie luata o decizie. System Requirements Dishonored Intel CPU – 2.2GHz Core 2 Duo E4500 AMD CPU – Athlon 64 X2 Dual Core 5000 + Nvidia GFX Card – GeForce GT 240 ATI GFX Card – Radeon HD 2900 Pro RAM (Memory) – 2GB Hard Disk Space – 8 GB Dishonored
vg4625
59 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro