Puzzler Brain Games Pc

Puzzler Brain Games Pc

Mai multe detalii

19,00 lei

vg21821

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Puzzler Brain Gameseste un joc de tip puzzle lansat de KOCH in data de 4/19/2013, disponibil pentru Pc, Nintendo Ds si Nintendo 3Ds.

Puzzler Brain Gameseste un nou tip de joc puzzle. Ritmul rapid de actiune testeaza inteligenta jucatorilor cu 20 de puzzle-uri diferite concepute pentru a fi distractive si incitante in timp ce ajuta jucatorii sa-si imbunatateasca abilitatile cognitive.

Cele 20 puzzle-uri sunt bazate pe a forma 4 categorii de functii ale creierului - vizuale, verbale, matematice si de memorie. Jocul furnizeaza ore nesfarsite de distractie intrucat jucatorilor nu li se prezinta acelasi continut puzzle de doua ori.

Modul de joc principal este un program de provocare de 90 zile care va urmari progresele intregistrate pentru a le arata jucatorilor cat de mult se imbunatateste puterea creierului lor. Un bonus suplimentar, jocul include de asemenea un modul de practica in care jucatorul poate concura pentru a castiga medalii de Bronz, Argint sau Aur in functie de cat de bine realizeaza o serie de teste.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Puzzler Brain Games Pc

Puzzler Brain Games Pc

Puzzler Brain Games Pc

Scrieți-vă părerea

Puzzler Brain Games Pc Puzzler Brain Games este un joc de tip puzzle lansat de KOCH in data de 4/19/2013, disponibil pentru Pc, Nintendo Ds si Nintendo 3Ds. Puzzler Brain Games este un nou tip de joc puzzle. Ritmul rapid de actiune testeaza inteligenta jucatorilor cu 20 de puzzle-uri diferite concepute pentru a fi distractive si incitante in timp ce ajuta jucatorii sa-si imbunatateasca abilitatile cognitive. Cele 20 puzzle-uri sunt bazate pe a forma 4 categorii de functii ale creierului - vizuale, verbale, matematice si de memorie. Jocul furnizeaza ore nesfarsite de distractie intrucat jucatorilor nu li se prezinta acelasi continut puzzle de doua ori. Modul de joc principal este un program de provocare de 90 zile care va urmari progresele intregistrate pentru a le arata jucatorilor cat de mult se imbunatateste puterea creierului lor. Un bonus suplimentar, jocul include de asemenea un modul de practica in care jucatorul poate concura pentru a castiga medalii de Bronz, Argint sau Aur in functie de cat de bine realizeaza o serie de teste. Puzzler
vg21821
19 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro