Dying Light The Following Enhanced Edition Xbox One

Dying Light The Following Enhanced Edition Xbox One

179,00 RON
Fara TVA
Cantitate

Stoc epuizat

  Dying Light: The Following - Enhanced Edition 

Dying Light este un joc de tip first person survival action, a carui actiune se petrece intr-o lume vasta si periculoasa. In timpul zilei trebuie sa strabati un mediu urban devastat de o epidemie misterioasa, sa cauti resurse si sa iti creezi arme pentru a putea lupta impotriva hoardelor de zombie create de infectie. In timpul noptii vanatorul devine prada – multimile de zombie sunt mai agresive – dar chiar mai periculoase sunt bestiile care pandesc in intuneric, in cautarea hranei. Va trebui sa iti folosesti abilitatile si orice mijloace pentru a supravietui pana la rasarit.

GOOD NIGHT. GOOD LUCK.Ce ofera Dying Light: The Following - Enhanced Edition

Survival action

Parkour si supravietuire intr-o lume infestata cu zombie – acum poti trai experienta completa Dying Light cu noul sistem Legend, grafica imbunatatita, optimizari importante ale gameplay-ului si multe altele. Dying Light: The Following - Enhanced Edition ofera tot continutul bonus lansat pana in acest moment, inclusiv expansion-ul masiv The Following, care ofera o noua poveste, personaje misterioase, arme noi, quest-uri noi, precum si dirt buggies complet personalizabile, care pot fi conduse in joc.

Continutul pachetului:

Jocul original, imbunatatit
Expansion-ul Dying Light: The Following
Season pass
Modul de joc Be the Zombie
Tot continutul bonus lansat
Lista imbunatatirilor din Dying Light: The Following – Enhanced Edition

Sistemul Legend
Dificultate Nightmare
Sistemul Bounties
Noi miscari Parkour
Noi miscari de atac si comportament al inamicilor
Continut #DrinkForDLC
Noi modele NPC
Expresii faciale imbunatatite
AI al inamicilor umani imbunatatit
AI Volatile imbunatatit
Varietate mai mare de arme de foc
Personalizari ale interfetei HUD si Video Filter
Imbunatatiri audio
Imbunatatiri ale calitatii gameplay-ului
Imbunatatiri ale functionarii pe console
Caracteristici principale

O lume vasta, deschisa

Traverseaza o lume imensa, marcata de haos si distrugere. In acest mediu divers vei lupta pentru supravietuire impotriva multor tipuri de inamici. Zombie nu sunt singura amenintare: vei infrunta si alti oameni, pentru ca doar astfel vei putea obtine provizii si resurse rare.

Noaptea schimba regulile

In timpul zilei poti explora orasul in cautarea proviziilor si a armelor. Insa dupa caderea noptii, lumea jocului trece printr-o transformare dramatica, iar gameplay-ul capata o noua dimensiune. Daca in timpul zilei esti vanator, in timpul noptii devii prada. Zombie devin mai puternici, insa creaturi si mai sinistre ies la vanatoare la caderea intunericului…

Miscare in stil parkour

Fie ca vanezi sau ca incerci sa nu fii vanat, poti merge oriunde in oras, rapid si usor. Sari de pe un acoperis pe altul, escaladeaza cladiri si ataca-ti inamicii de sus. Dying Light le ofera jucatorilor o libertate de miscare nemaivazuta intr-un joc de tip open world.

4 Player Co-op

Coopereaza cu alti jucatori in conditiile extreme ale apocalipsei zombie. Individualitatea iti este garantata, deoarece iti poti echipa personajul, la alegere, cu oricare dintre zecile de seturi unice de echipament.Multiplayer asimetric

Jocul iti poate fi invadat de catre Night Hunter, un inamic extrem de puternic, controlat de catre o alta persoana. Alatura-te altor jucatori pentru a respinge invazia sau lupta unu la unu cu cel mai sinistru cosmar din Harran. Disponibil si in Dying Light: The Following.

Versiune imbunatatita a jocului

Dying Light este acum mai mare, mai bun si mai infricosator decat oricand. Traieste experienta zombie absoluta: trebuie sa obtii provizii cu orice pret, sa iti produci propriile arme si sa faci orice este necesar pentru a supravietui in orasul devastat de virusul zombie.

Experienta completa cu Dying Light: The Following

Descopera un nou capitol din povestea lui Kyle Crane, in acest expansion masiv. Paraseste zona de carantina si investigheaza misterioasa fervoare religioasa care a cuprins linistita regiune rurala din afara orasului – cu o arie mai mare decat suprafata combinata a tuturor zonelor din jocul-baza.

Condu pentru a supravietui

Dying Light: The Following introduce vehicule (dirt buggies) care pot fi personalizate si imbunatatite, cu arme speciale, accesorii si elemente grafice. Practic, vei sta la volanul celei mai puternice arme de pana acum.

Toate DLC-urile si Update-urile

Aceasta editie a jocului ofera tot continutul lansat deja pentru Dying Light, inclusiv modul multiplayer Be the Zombie, misiunile Cuisine & Cargo, bundle-ul Ultimate Survivor, modul de joc The Bozak Horde si multe altele.

Cerinte de sistem


Techland
vg24890

Fisa tehnica

Recomandare varsta
18 +
Platforma
XBOX One
Gen
Actiune

Fii primul care scrie un review

Adauga un comentariu

Dying Light The Following Enhanced Edition Xbox One

Adauga un comentariu