Guitar Hero Live With Guitar Controller Ps4

Guitar Hero Live With Guitar Controller Ps4

449,00 RON
Fara TVA
Cantitate

Stoc epuizat

Dupa 5 ani de la Guitar Hero seria revine in aceasta toamna cu Guitar Hero Live pentru PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PlayStation 3, Xbox 360 si device-uri mobile.

Guitar Hero Live


Va fi un reboot al seriei, este dezvoltat de Freestyle Games, iar perspectiva din joc va fi una la persoana a treia cu anumite scene live-action la persoana intai. Jucatorii vor face parte din formatia fictiva Broken Tide si vor evolua de la o simpla formatie la legende ale muzicii.
 
 Guitar Hero Live

Au fost anuntate si cateva formatii/cantareti ce vor fi pe coloana sonora: The Black Keys, Fall Out Boy, My Chemical Romance, The Rolling Stones, Gary Clark, Jr., Green Day, Ed Sheeran, The War On Drugs, The Killers, Skrillex, The Lumineers, Pierce the Veil, si Blitz Kids. Mai multi vor fi anuntati în urmatoarele luni.

Guitar Hero Live

Guitar Hero Live vine si cu Guitar Hero TV, o retea sociala de clipuri video unde jucatorii isi expun creatiile si pot juca alaturi de prieteni.
Versiunea de mobile a Guitar Hero Live va oferi aceeasi experienta de joc ca si pe console, jocul este disponibil pentru pre-comenzi si va fi insotit de o noua chitara-controller.

vg22027

Fisa tehnica

Recomandare varsta
12 +
Platforma
PS4
Gen
Muzicale & Party

Fii primul care scrie un review

Adauga un comentariu

Guitar Hero Live With Guitar Controller Ps4

Adauga un comentariu