Puzzler Brain Games Pc

Puzzler Brain Games Pc

19,00 RON
Fara TVA
Cantitate

Stoc epuizat

Puzzler Brain Games este un joc de tip puzzle lansat de KOCH in data de 4/19/2013, disponibil pentru Pc, Nintendo Ds si Nintendo 3Ds.

Puzzler Brain Games este un nou tip de joc puzzle. Ritmul rapid de actiune testeaza inteligenta jucatorilor cu 20 de puzzle-uri diferite concepute pentru a fi distractive si incitante in timp ce ajuta jucatorii sa-si imbunatateasca abilitatile cognitive.

Cele 20 puzzle-uri sunt bazate pe a forma 4 categorii de functii ale creierului - vizuale, verbale, matematice si de memorie. Jocul furnizeaza ore nesfarsite de distractie intrucat jucatorilor nu li se prezinta acelasi continut puzzle de doua ori.

Modul de joc principal este un program de provocare de 90 zile care va urmari progresele intregistrate pentru a le arata jucatorilor cat de mult se imbunatateste puterea creierului lor. Un bonus suplimentar, jocul include de asemenea un modul de practica in care jucatorul poate concura pentru a castiga medalii de Bronz, Argint sau Aur in functie de cat de bine realizeaza o serie de teste.
Koch
vg21821

Fisa tehnica

Recomandare varsta
3 +
Platforma
PC
Gen
Educative

Fii primul care scrie un review

Adauga un comentariu

Puzzler Brain Games Pc

Adauga un comentariu