Silent Hunter 4 Gold Edition

Silent Hunter 4 Gold Edition

107,69 RON
Fara TVA

Cantitate

Stoc epuizat

Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific vine acum in haine de gala in cadrul editie gold la un pret special, ce va ofera pe langa cunoscutul si mult apreciatul joc de simulare dezvoltat de conationalii nostrii de la Ubisoft Romania si toate misiunile noi pentru submarine.

Acest joc va duce spre adancurile oceanului Pacific in rolul unui skipper al marinei americane. Fiind foarte imersiv, jocul va va antrena in batalii epice cu unitatile inamice, fiind nevoit sa manageriati si conduceti un intreg echipaj de submarin, castigand decoratii si asigurandu-va ca victoria in Pacific apartine aliatilor.

Inovatia fata de titlurile precedente rezida in evolutia echipajului ce duce la castigarea de upgrade-uri ce te vor ajuta sa pui laolalta cel mai tare echipaj naval din teatrul de razboi din Pacific. Obiectivele misiunilor sunt diverse iar evenimentele de pe cele 15 harti combinate cu recompensele unice fac din fiecare campanie o experienta unica.

Online jocul are un mod ce da de-a dreptul dependenta - adversarial. Iti vei uni fortele cu pana la alti 8 prieteni via LAN sau cu alti 4 via Internet in joc cooperativ sau adversar, misiunile scriptate sau generate dandu-i jocului o rejucabilitate imensa.
G5241

Fisa tehnica

Recomandare varsta
7 +
Platforma
PC
Gen
Simulator

Fii primul care scrie un review

Adauga un comentariu

Silent Hunter 4 Gold Edition

Adauga un comentariu