Rift

Rift

235,65 RON
Fara TVA

Cantitate

Stoc epuizat

Rift este un Massively Multiplayer Online Role-Playing Game (MMORPG) pentru PC ce invita jucatorii sa opreasca invazia de creaturi oribile din alte dimensiuni ce ameninta insasi existenta lumii intregi. Pe masura ce ajuta la respingerea acestora, jucatorii devin din ce in ce mai puternici si mai capabili in inchiderea "rupturilor" ce tot apar in zona de confluenta a celor doua planuri ale existentei. Folosind un nivel foarte inalt de customizare, ce permite jucatorilor aproape sa creeze propriile clase de caractere, jocul presupune inchiderea acestor "rifturi" si extragerea puterii acestora.

Rift se desfasoara in Telara, o lume fantastica ce se afla primejdios de aproape de alte planuri ale existentei. In ultimele zile ale razboiului civil mathosian, gardianul ce pazea Telara de convergenta planurilor de existenta a fost foarte slabit de catre dezastrul cunoscut sub numele de Shade. De atunci, tot mai multe "rupturi" intre Telara si ale planuri ale existentei au tot inceput sa apara, distrugand aceasta lume fantastica. Monstrii din timpuri stravechi, tinuti inchisi in alte planuri ale existentei pot acum spera sa scape din custile lor vesnice, iar cel mai mare dusman al Telarei, zeul Regulos ataca guardianul pentru a putea intra in Telara si a o distruge odata pentru totdeauna.Populatia Telarei este convinsa ca de aceasta data a venit sfarsitul lumii. In acest timp al disperarii, au aparut doua factiuni ce se lupta pentru oprirea apocalipsei: Guardians si Defiants. Desi ambele factiuni au acelasi scop, si anume salvarea Telarei, credintele si metodele lor difera intr-atat de mult incat se lupta intre ei la fel de des pe cat o fac impotriva inamicilor Telarei.

Fiecare din cele doua factiuni da posibilitatea jucatorului sa aleaga din cele patru profesii cunoscute drept warrior, cleric, rogue si mage. Mai departe, fiecare din profesii da acces la varitate de dezvoltare a caracterelor cunoscute sub numele de "souls", fiecare din aceste "suflete" dand accesul la un "soul tree" unic, care contine toate abilitatile si trasaturile invatate de-a lungul unei vieti. Pe masura ce jucatorii cresc in nivel, si abilitatile si trsaturile caracterelor devin mai diverse si mai puternice, in asa fel incat, un jucator de nivel maxim va avea acces la 3 astfel de "souls", fiecare cu abilitatile sale. Rezultatul este posibilitatea de a crea in mod virtual propria clasa, in functie de necesitatile curente.

Desi poate fi jucat si de unul singur, Rift, precum toate MMORPG-urile este gandit pentru a fi jucat impreuna cu alti jucatori online. Jucatorii isi asuma rolul unui "Ascendend soul" - un telarain ucis in timpul Shade War si reinviat pentru a se lupta impotriva lui Regulos, zeul dragon al exterminarii. Odata ce un jucator este chemat la viata si acesta isi alege "sufletul" initial, acestia vor putea indeplini questuri si se vor alatura celorlalti in efortul de a inchide "rifturile" ce se deschid sporadic. Facand aceste lucruri, jucatorii evolueaza si cresc in nivel. Jucatorii pot oricand sa se alature sau chiar sa formeze ghilde, ce vor fi in competitie directa, introducand astfel partea de PVP a jocului.

*Jocul necesita plata unui abonament lunar sau achizitionarea de prepaid card-uri (oferite si de noi) si conexiune permanenta la Internet.
Trion Worlds
G6576

Fisa tehnica

Recomandare varsta
12 +
Platforma
PC
Gen
Role Playing Game

Fii primul care scrie un review

Adauga un comentariu

Rift

Adauga un comentariu