Flockers PC

Flockers PC

33,78 RON
Fara TVA

Cantitate

Stoc epuizat

Flockers este un joc produs de Team 17 ( cei care au produs si celebra serie de jocuri Worms) pentru platformele PC, PS4 si XBOX One.

Flockers este un joc de strategie / puzzle cu oi. Jocul combina umorul negru, puzzle-ul  si incercarea jucatorilor de a salva cat mai multe oi trecand printr-o serie de capcane.

De mai bine de 20 de ani, oile au facut parte din arsenalul de temut al viermilor.

Oile fac acum o incercare de a se elibera de Worms in acest puzzle clasic. Reusind sa scape de viermii tiranici, turma de oi trebuie sa gaseasca o cale de a scapa de toate capcanele.

Nivelele au fost create sa provoace abilitatile jucatorilor si sa-i premieze pe cei ce reusesc sa salveze cele mai multe oi.

Concureaza impotriva prietenilor si a altor jucatori Flockers in incercarea de a obtine un timp mai bun si de a salva cat mai multe oi.

Online Leaderboards: Jucatorii concureaza impotriva prietenilor sau a altor utilizatori ai jocului Flockers pentru a obtine cel mai bun timp.  Performanta jucatorilor va fi evaluata cu ajutorul unui sistem de rating ce va incuraja jucatorii sa isi perfectioneze fiecare nivel.

Team 17
G10434

Fisa tehnica

Recomandare varsta
16 +
Platforma
PC
Gen
Diverse

Fii primul care scrie un review

Adauga un comentariu

Flockers PC

Adauga un comentariu