Aion The Tower of Eternity

Aion The Tower of Eternity

121,32 RON
Fara TVA

Cantitate

Stoc epuizat

Aion: The Tower of Infinity este un MMORPG incredibil de bine realizat din punct de vedere grafic si produs de cei de la NCSoft, binecunoscuti pentru seria Guild Wars. De aceasta data avem de-a face cu o lume in care jucatorii pot accede la o forma superioara a existentei, devenind divinitati si posedand puteri in consecinta. Ei vor putea in primul rand zbura si ajuta membrii propriei factiuni, incercand sa restabileasca balanta intr-o lume sfasiata de cataclisme.

Lumea Aion este de-a dreptul impresionanta si cu siguranta una din cele mai bine realizate in istoria MMORPG-urilor, iar luptele se poarta intre cele doua factiuni divine, Asmodians si Eloys. De-a lungul celor peste 1500 de questuri strans legate de istoria la care jucatorii iau parte va trebui sa-i salvezi pe oamenii tai din fata amenintarii unui rau iminent, ce distruge absolut totul in calea sa.Datorita faptului ca in Aion jucatorii ajung sa experimenteze zborul liber, si razboiul a capatat o noua dimensiune, putand fi purtat si in aer. Zborul in Aion nu indeplineste doar o functie de parcurgere a unor distante ci are o importanta strategica si este o parte integranta a jocului si atunci cand vine vorba de lupte, questuri, explorare si strangere de resurse.

Luptele sunt spectaculoase, mai ales ca se pot da si in inalturile cerului iar sistemul de lupta include combo-uri, skill chains si contraatacuri. Caracterul poate fi customizat foarte mult cu ajutorul uneltelor speciale puse la dispozitie iar sistemul de crafting permite customizarea obiectelor din joc. Individualizarea personajului este si mai ampla datorita noului sistem Sigma ce permite utilizarea si combinarea abilitatilor ce in mod normal nu ar fi accesibile decat anumitor clase.

Toate celelalte ingrediente ale unui MMORPG de succes sunt prezente, de la un battlefield dorit de ambele factiuni pana la fortarete, raiduri si rank-uri speciale pentru cei mai buni. Tot timpul va trebui sa fiti pregatiti si pentru atacurile rasei Balaur, ce tocmai s-a eliberat din Abyss.
NCSOFT
G5321

Fisa tehnica

Recomandare varsta
12 +
Platforma
PC
Gen
Role Playing Game

Fii primul care scrie un review

Adauga un comentariu

Aion The Tower of Eternity

Adauga un comentariu