Puss In Boots Nintendo Ds

Puss In Boots Nintendo Ds

Mai multe detalii

59,00 lei

vg7136

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Puss In Boots Nintendo Dseste un joc de tip aventura lansat deTHQ in data de12/2/2011, disponibil pentruPlayStation 3, Nintendo Wii, Xbox 360 si Nintendo DS.

Puss in Boots: The Video Gameare la baza recent lansata peliculaPuss in Boots, cu Antonio Banderas si Salma Hayek in rolurile principale. Jocul va fi lansat de THQ in octombrie 2011, pentru PlayStation 3, Nintendo Wii, Xbox 360 si Nintendo DS.Varianta pentru Xbox 360 va avea nevoie de dispozitivul Kinect.

Sari in botineleMotanului Incaltatsi pune-ti la treaba talentul de spadasin si viclenia pentru a deveni un erou legendar! InPuss in Boots: The Video Game, va trebui sa stapanesti ca nimeni altul stilul si sarmul Motanului Incaltat pentru a iesi mereu invingator in turnirurile cavaleresti. Dueleaza-te cu raufacatorii, furiseaza-te ca o felina pentru a-ti pacali adversarii, zgarie-i daca e nevoie si aliaza-te cu celelalte personaje pentru a prinde Gasca de Aur. Ei nu uita nici de serenadele la chitara cu care vei cuceri inimile domnitelor in toata aceasta aventura!

Intra in povesteaPuss in Boots: The Video Gamesi cunoaste-i personajele si tinuturile de basm in timpul celei mai palpitante calatorii care porneste din orasul natal al Motanului Incaltat, urca pe Vrejul Fermecat si culmineaza in Castelul Uriasului. Traieste povestea adevarata a Motanului, a Mitului, a Legendei, a Botinelor!

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Puss In Boots Nintendo Ds

Puss In Boots Nintendo Ds

Puss In Boots Nintendo Ds

Scrieți-vă părerea

Puss In Boots Nintendo Ds Puss In Boots Nintendo Ds este un joc de tip aventura lansat deTHQ in data de12/2/2011, disponibil pentruPlayStation 3, Nintendo Wii, Xbox 360 si Nintendo DS. Puss in Boots: The Video Game are la baza recent lansata pelicula Puss in Boots , cu Antonio Banderas si Salma Hayek in rolurile principale. Jocul va fi lansat de THQ in octombrie 2011, pentru PlayStation 3, Nintendo Wii, Xbox 360 si Nintendo DS.Varianta pentru Xbox 360 va avea nevoie de dispozitivul Kinect. Sari in botinele Motanului Incaltat si pune-ti la treaba talentul de spadasin si viclenia pentru a deveni un erou legendar! In Puss in Boots: The Video Game , va trebui sa stapanesti ca nimeni altul stilul si sarmul Motanului Incaltat pentru a iesi mereu invingator in turnirurile cavaleresti. Dueleaza-te cu raufacatorii, furiseaza-te ca o felina pentru a-ti pacali adversarii, zgarie-i daca e nevoie si aliaza-te cu celelalte personaje pentru a prinde Gasca de Aur. Ei nu uita nici de serenadele la chitara cu care vei cuceri inimile domnitelor in toata aceasta aventura! Intra in povestea Puss in Boots: The Video Game si cunoaste-i personajele si tinuturile de basm in timpul celei mai palpitante calatorii care porneste din orasul natal al Motanului Incaltat, urca pe Vrejul Fermecat si culmineaza in Castelul Uriasului. Traieste povestea adevarata a Motanului, a Mitului, a Legendei, a Botinelor! Puss
vg7136
59 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro