Planet 51 Nintendo Ds

Planet 51 Nintendo Ds

Mai multe detalii

79,00 lei

vg12487

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Planet 51 Nintendo Dseste un joc de tip aventura pentru copii lansat de Sega in data de 11/27/2009, disponibilpentru PlayStation 3, Xbox 360,NintendoDssi Nintendo Wii.

Planet 51, lumea feerica a anilor 1950 din America este fericita, sigura si predictibila...pana cand impredictibilul se intampla! Naveta spatiala a capitanului Charles "Chuck" Baker se prabuseste, din inaltul cerului albastru. Chuck, necunoscand mediul in care aterizase, isi da seama ca nu e singur. Cautand refugiu si incercand sa se intoarca acasa, Chuck il cunoaste pe Lem si astfel realizeaza ca "alien"-ul...e chiar el de fapt!Planet 51 este un joc distractiv bazat pe comedia animata omonima, realizata de producatorii Shrek, Shrek 2 si Madagascar in care vei exploraplaneta 51, iti vei pune la incercare abilitatile intr-o serie de aventuri iesite din comun, incercand sa eviti politia si armata de pe aceasta planeta. Pentru a reusi, te vei regasi la comanda unei multimi de vehicule, de la masini si camioane pana la biciclete si masini de tuns iarba!Iti vei face noi prieteni, le vei folosi abilitatile speciale si cu ajutorul lor vei reusi sa duci la bun sfarsit misiunile ce iti sunt incredintate. Jocul beneficiaza si de multiplayer in care iti poti masura puterile impotriva prietenilor si o multime de mini-jocuri ce fac deliciul acestui titlu.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Planet 51 Nintendo Ds

Planet 51 Nintendo Ds

Planet 51 Nintendo Ds

Scrieți-vă părerea

Planet 51 Nintendo Ds Planet 51 Nintendo Ds este un joc de tip aventura pentru copii lansat de Sega in data de 11/27/2009, disponibilpentru PlayStation 3, Xbox 360,NintendoDssi Nintendo Wii. Planet 51 , lumea feerica a anilor 1950 din America este fericita, sigura si predictibila...pana cand impredictibilul se intampla! Naveta spatiala a capitanului Charles "Chuck" Baker se prabuseste, din inaltul cerului albastru. Chuck, necunoscand mediul in care aterizase, isi da seama ca nu e singur. Cautand refugiu si incercand sa se intoarca acasa, Chuck il cunoaste pe Lem si astfel realizeaza ca "alien"-ul...e chiar el de fapt!Planet 51 este un joc distractiv bazat pe comedia animata omonima, realizata de producatorii Shrek, Shrek 2 si Madagascar in care vei explora planeta 51 , iti vei pune la incercare abilitatile intr-o serie de aventuri iesite din comun, incercand sa eviti politia si armata de pe aceasta planeta. Pentru a reusi, te vei regasi la comanda unei multimi de vehicule, de la masini si camioane pana la biciclete si masini de tuns iarba!Iti vei face noi prieteni, le vei folosi abilitatile speciale si cu ajutorul lor vei reusi sa duci la bun sfarsit misiunile ce iti sunt incredintate. Jocul beneficiaza si de multiplayer in care iti poti masura puterile impotriva prietenilor si o multime de mini-jocuri ce fac deliciul acestui titlu. Planet
vg12487
79 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro