Legend Of Zelda Majoras Mask Nintendo 3Ds

Legend Of Zelda Majoras Mask Nintendo 3Ds

Mai multe detalii

229,00 lei

vg21758

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Legend Of Zelda Majoras Mask Nintendo 3DS este un joc de tip actiune lansat deNIS Americain data de3/6/2015, disponibil pentru Nintendo 3Ds.
Aproape toate personajele intalnite in The Legend of Zelda: Ocarina of Time se gasesc si aici, singura diferenta fiind rolurile. De exemplu: Kuome si Kotake erau seful templului spiritului iar in Majora's Mask sunt niste simple vanzatoare de potiuni.
Povestea incepe cand cunoscutul personaj Link este atacat de Skull Kid (copil craniu) care poarta o masca infricosatoare in timp ce se intoarce din aventura lui. Acesta este insotit de 2 zane protectoare: Tael si sora lui Tatl care te va insoti pe tot parcursul jocului.
Copilul craniu ii fura obiectul de pret primit de la printesa Zelda in versiunea anterioara, Ocarina of Time. Link isi revine si pleaca dupa el. Cand ii ajunge din urma, copilul craniu il transforma intr-o creatura ciudata cunoscuta ca Decu Scrub. Apoi fuge si o lasa pe Tatl in urma. Link continua sa il urmareasca pana cand se intalnesc cu un vanzator de masti care spune ca masca purtata de acel copil craniu este masca lui Majora, o masca folosita de triburile din sud in antichitate pentru scopuri necunoscute. Masca este infestata de rau si foarte puternica, de aceea ii cere ajutorul lui Link in schimbul unei cai de a-l transforma inapoi in om.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Legend Of Zelda Majoras Mask Nintendo 3Ds

Legend Of Zelda Majoras Mask Nintendo 3Ds

Legend Of Zelda Majoras Mask Nintendo 3Ds

Scrieți-vă părerea

Legend Of Zelda Majoras Mask Nintendo 3Ds Legend Of Zelda Majoras Mask Nintendo 3DS  este un joc de tip actiune lansat deNIS Americain data de3/6/2015, disponibil pentru Nintendo 3Ds. Aproape toate personajele intalnite in The Legend of Zelda: Ocarina of Time se gasesc si aici, singura diferenta fiind rolurile. De exemplu: Kuome si Kotake erau seful templului spiritului iar in Majora's Mask sunt niste simple vanzatoare de potiuni. Povestea incepe cand cunoscutul personaj Link este atacat de Skull Kid (copil craniu) care poarta o masca infricosatoare in timp ce se intoarce din aventura lui. Acesta este insotit de 2 zane protectoare: Tael si sora lui Tatl care te va insoti pe tot parcursul jocului. Copilul craniu ii fura obiectul de pret primit de la printesa Zelda in versiunea anterioara, Ocarina of Time . Link isi revine si pleaca dupa el. Cand ii ajunge din urma, copilul craniu il transforma intr-o creatura ciudata cunoscuta ca Decu Scrub . Apoi fuge si o lasa pe Tatl in urma. Link continua sa il urmareasca pana cand se intalnesc cu un vanzator de masti care spune ca masca purtata de acel copil craniu este masca lui Majora, o masca folosita de triburile din sud in antichitate pentru scopuri necunoscute. Masca este infestata de rau si foarte puternica, de aceea ii cere ajutorul lui Link in schimbul unei cai de a-l transforma inapoi in om. Legend
vg21758
229 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro