Purificator de aer Xiaomi Mi 2s

Purificator de aer Xiaomi Mi 2s

899,00 RON
Fara TVA

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

Afisarea display-ului nou adaugat OLED va permite sa verificati nivelele PM2.5 din camera si sa vedeti cat de curat este aerul. De asemenea, arata nivelurile de temperatura si umiditate.
Mi Purificator de aer 2SAcum, respirati aer curat, fara miros si fara alergen, cu noul Mi Purificator de aer 2S. Purificatorul de aer nou vine cu un display OLED avansat, senzor de particule laser si unflux de aer de 310 m 179; PM / hr, care curata efectiv o camera in 10 minute. Utilizati aplicatia Mi Home pentru a controla de la distanta purificatorul dvs. de oriunde, setati automat si aflati calitatea aerului si starea filtrului din aplicatie.
Reglarea automata a luminozitatiiAfisajul Mi Air Purifier 2S regleaza automat luminozitatea acestuia, in functie de lumina ambientala, astfel incat sa nu va deranjati somnul.
Senzor de precizie cu laserSenzorul de particule foarte precise detecteaza particulele de 0,3 956;m si le afiseaza instantaneu pe ecranul OLED.
Curata camera dvs. in 10 min cu un CADR de 310 m 179; / hDesignul nostru inovativ de presurizare a aerului permite purificatorului de aer Mi 2S sa ofere o purificare rapida si puternica a aerului fara a ocupa prea mult spatiu. Cu o rata de livrare a aerului curat CADR de 310 m 179; / h, poate curata eficient aerul intr-un spatiu de pana la 37 m 178;. Puteti curata o camera de 21 m 178;, inaltime 2,4 m in 10 minute.
Filtrare cu 3 straturi pentru o purificare maximaStratul exterior indeparteaza particule mari din aer, cum ar fi praful si parul.
Stratul mijlociu utilizeaza tehnologia de filtrare de tip H11 din TORAY, Japonia. Acest strat elimina particule de dimensiune micronica si capteaza bacterii daunatoare.
Stratul interior, realizat din carbon activ de inalta calitate, indeparteaza eficient formaldehida, alte substante nocive si mirosurile.
Constructie eficienta a structurii turnuluiStructura clasica a turnului, dovedita de doua generatii de purificatoare de aer, asigura o eficienta maxima, psstrand in acelasi timp un design compact. 943 de gauri de admisie ajuta la cresterea spatiului de admisie a aerului si la formarea unei cai de filtrare a aerului ciclic 360 .
Control inteligent cu aplicatia Mi HomeControlati dispozitivul de purificare a aerului Mi 2S de oriunde, folosind aplicatia Mi Home. Verificati calitatea aerului, temperatura si umiditatea, reglati puterea ventilatorului si setati un cronometru pentru a porni aparatul de purificare. Aplicatia va notifica automat cand este timpul sa inlocuiti filtrul.
Silentios si eficient din punct de vedere energeticMi Purificatorul de aer 2S este proiectat cu meticulozitate pentru a reduce zgomotul in timp ce va curata aerul. In modul Sleep, sunetul produs este aproape imperceptibil.
Xiaomi
XI17651

Fisa tehnica

Ingrijire si igiena
Purificator

Fii primul care scrie un review

Adauga un comentariu

Purificator de aer Xiaomi Mi 2s

Adauga un comentariu