Genti si rucsacuri

/ 1 produs.
Genti si rucsacuri
Oferta de genti si rucsacuri de plimbare disponibila in magazinul online DesagaFermecata este foarte variata si cuprinde reduceri si preturi ieftine la toate produsele din gama. Toate genti si rucsacuri de plimbare, insa, au comune cateva caracteristici care le transforma in obiectele ideale pentru orice drum cu prichindelul:
Capacitate ridicata
Design atractiv
Preturi avantajoase
Toate aceste calitati contribuie la alegerea unei genti de plimbare de la DesagaFermecata, in special pentru toate plimbarile in care e nevoie de un volum mare de produse pentru copii, iar designul nu este nici el de ignorat, toate fiind la un pret ieftin, special pentru orice buzunar.
In afara de toate beneficiile gentilor si rucsacurilor de plimbare de la DesagaFermecata, exista cateva modele de genti si rucsacuri care au cateva caracteristici speciale, care le transforma in adevarate obiecte de pret pentru orice mamica ce doreste sa se relaxeze in timpul unei plimbari cu micutul ei.
 • Rucsacuri transport copii

  Rucsacuri transport copii

  Rucsacul pentru transportul copiilor - ideal pentru plimbarile de zi cu zi sau pentru concedii.

 • Rucsacuri copii

  Rucsacuri copii

  Rucsacuri pentru copii ideale pentru gradinita sau plimbare.

 • Trolere copii

  Trolere copii

  Trolere copii pentru gradinita, pentru scoala sau pentru calatorii.

 • Genti multifunctionale

  Genti multifunctionale

  Genti multifunctionale foarte utile atunci cand mergeti la plimbare. Foarte incapatoare si cu design placut, pot fi purtate pe umar sau in mana, sau pot fi asortate la marsupiu, carucior sau scaun auto.


View as: