Pui de urs panda

Pui de urs panda

12,76 RON
Fara TVA

Cantitate

Ursul panda traieste in padurile montane din China deoarece aici gaseste mancarea lui preferata, frunzele si lastarii de bambus. Acesta petrece aproximativ 16 ore pe zi mancand cam 30 kg de hrana.

In afara de zona din jurul ochilor, de urechi, labute si umeri care sunt acoperite cu blanita neagra, restul corpului este acoperit cu blana de culoare alba.

Ursul panda traieste in mediul natural pana la aproximativ 30 de ani. Femela da nastere unui pui la un interval de 2-3 ani. Puii cantaresc la nastere doar cateva sute de grame si au toata blanita alba, urmand ca in decurs de 4 saptamani sa apara zonele cu blanita neagra specifice speciei.

Desi la maturitate are o greutate de pana la 150 kg, ursul panda este un animal extrem de jucaus, indragind miscarea si mai cu seama tumbele.

Dimensiune figurina: 3 cm.

Figurina este pictata manual si este realizata dintr-un material plastic care nu contine PVC.

BL4007176636794
29 Produse

Fisa tehnica

Figurine
Figurine Diverse

Fii primul care scrie un review

Adauga un comentariu

Pui de urs panda

Adauga un comentariu