Puncte de fidelitate

 

    Pentru orice cumparatura efectuata in magazinul nostru, vei primi puncte de fidelitate pe care le poti folosi pentru cumpărăturile viitoare.

 

   Informații despre numărul punctelor de fidelitate acumulate gasesti in meniul “Contul tau”, sectiunea “Punctele mele de loialitate”. Punctele de fidelitate se pot utiliza, integral sau partial, in momentul finalizarii comenzii, reducand costul total al cosului de cumparaturi.

 * Nu se acorda puncte de fidelitate pentru produsele ce au deja pretul redus.

 

Care este valoarea punctelor de fidelitate:

Exemplu:

80 lei ( valoare comandă ) = 8 puncte de fidelitate

8 puncte de fidelitate= 1.6 lei ( tva inclus )

 

Asta inseamna ca, achizionand produsele noastre, primesti o reducere de 2% din valoarea cosului de cumparaturi. Punctele acumulate pot fi folosite pentru a reduce costul urmatoarei comenzi sau pot fi acumulate in vederea folosirii lor ulterioare.

 

Cum poți folosi punctele de fidelitate:

 

La finalizarea comenzii ai posibilitatea:

-          Sa utilizezi toate punctele de fidelitate

-          Sa utilizezi partial punctele de fidelitate

-          Sa acumulezi punctele pentru o comanda ulterioara

 

In momentul in care doresti sa utilizezi punctele de fidelitate, acceseaza  meniul “Punctele mele de loialitate” si apasa “Transforma punctele mele intr-un voucher”. Codul voucherului obtinut se introduce in sectiunea ‘Cupoane” din “Sumar” cos cumparaturi.

 

exemplu introducere cod voucher

 

ATENTIE! Punctele de fidelitate se obtin si se utilizeaza numai in cadrul comenzilor efectuate online (pe site), cu logare la contul dvs.; punctele de fidelitate nu sunt disponibile pentru comenzi efectuate telefonic, prin e-mail sau folosind formularul "comanda instant"

 


Perioada de valabilitate a punctelor de fidelitate:

 

Voucherul obtinut dupa transformarea punctelor de fidelitate are o valabilitate de 365 de zile din momentul generarii codului. 

ATENTIE! Perioada de valabilitate a voucherelor nu poate fi prelungita.