Joc constructie Casa traditionala - 100 piese

Set constructie casa traditionala - 100 piese
Acest kit contine 100 de piese necesare pentru constructia unei case traditionale - nu include adeziv.
Continut set constructie: elemente din lemn de pin pentru constructie, carton, folie plastic, hartie pentru lipit, hartie abraziva(vezi "Instructiuni asamblare") Dimensiune constructie: 220x150x150 mmScara: 1:32

Mai multe detalii

68,00 lei

w002

Set constructie casa traditionala - 100 piese
Cu jocurile de constructie Walachia Wooden Toys aveti posibilitatea sa sa creati un sat traditional European ce contine toate elementele majore ale vietii de zi cu zi: coliba, casa rustica, ferma, turn de observatie, tribunal, hambar, fanar, fierarie, clopotnita si fantana, grajd, gara, biserica, han, primarie, moara de vant, moara de apa, sopron, gospodarie rustica, castel, pod, turn, castel (resedinta de vara), grajd deschis.
Lemnul, materialul de constructie preferat al inaintasilor nostri, era disponibil aproape pentru oricine. Acest material sta la baza construirii a numeroase structuri din intreaga Europa. Marimea, complexitatea arhitecturii si frumusetea diferitelor structuri reflecta prosperitatea si simtul estetic al proprietarilor. In randul agricultorilor erau multi tamplari iscusiti, care puteau construi zidurile, lucrau usile, ferestrele, si mobila Piatra, un alt material de constructie frecvent utilizat, era folosita la fundatiile constructiilor si beciuri.. In mod traditional, constructiile erau acoperite cu sindrila(scândurică de brad, îngustă și subțire, care servește la acoperitul caselor).
Constructia caselor din lemn a devenit, in cele din urma, standardizata, permitand productia de componente pentru locuinte, cum ar fi usile si ferestrele, facute de mesterii de specialitate. Cand veti incepe acest proiect veti trece prin aceleasi etape de constructie ca si stramosii nostri.
Acest set de constructie contine 100 de piese necesare pentru constructia unei case traditionale - nu include adeziv. Aceasta structura reprezinta o locuinta de familie si este compusa din doua parti: o bucatarie utilizata pentru gatit si servit masa si o alta camera, mai mare, in care se desfasoara toate celelalte activitati.
Continut kit constructie: elemente din lemn de pin pentru constructie, carton, folie plastic, hartie pentru lipit, hartie abraziva(vezi "Instructiuni asamblare")
Produs natural conform cu:
- Directiva Europeana 88/378/EG (Siguranta jucariilor)
- cerintele de siguranta ASTM F963
Varsta recomandata:8+
Dimensiune constructie: 220x150x150 mm
Dimensiune cutie: 290x217x47 mm
Grad de dificultate: 2 (1=usor)
Scara: 1:32
Producator: Walachia sro

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Joc constructie Casa traditionala - 100 piese

Joc constructie Casa traditionala - 100 piese

Set constructie casa traditionala - 100 piese
Acest kit contine 100 de piese necesare pentru constructia unei case traditionale - nu include adeziv.
Continut set constructie: elemente din lemn de pin pentru constructie, carton, folie plastic, hartie pentru lipit, hartie abraziva(vezi "Instructiuni asamblare") Dimensiune constructie: 220x150x150 mmScara: 1:32

Scrieți-vă părerea

Joc constructie Casa traditionala - 100 piese Set constructie casa traditionala - 100 piese Cu jocurile de constructie Walachia Wooden Toys aveti posibilitatea sa sa creati un sat traditional European ce contine toate elementele majore ale vietii de zi cu zi: coliba, casa rustica, ferma, turn de observatie, tribunal, hambar, fanar, fierarie, clopotnita si fantana, grajd, gara, biserica, han, primarie, moara de vant, moara de apa, sopron, gospodarie rustica, castel, pod, turn, castel (resedinta de vara), grajd deschis. Lemnul, materialul de constructie preferat al inaintasilor nostri, era disponibil aproape pentru oricine. Acest material sta la baza construirii a numeroase structuri din intreaga Europa. Marimea, complexitatea arhitecturii si frumusetea diferitelor structuri reflecta prosperitatea si simtul estetic al proprietarilor. In randul agricultorilor erau multi tamplari iscusiti, care puteau construi zidurile, lucrau usile, ferestrele, si mobila Piatra, un alt material de constructie frecvent utilizat, era folosita la fundatiile constructiilor si beciuri.. In mod traditional, constructiile erau acoperite cu sindrila(scândurică de brad, îngustă și subțire, care servește la acoperitul caselor). Constructia caselor din lemn a devenit, in cele din urma, standardizata, permitand productia de componente pentru locuinte, cum ar fi usile si ferestrele, facute de mesterii de specialitate. Cand veti incepe acest proiect veti trece prin aceleasi etape de constructie ca si stramosii nostri. Acest set de constructie contine 100 de piese necesare pentru constructia unei case traditionale - nu include adeziv. Aceasta structura reprezinta o locuinta de familie si este compusa din doua parti: o bucatarie utilizata pentru gatit si servit masa si o alta camera, mai mare, in care se desfasoara toate celelalte activitati. Continut kit constructie: elemente din lemn de pin pentru constructie, carton, folie plastic, hartie pentru lipit, hartie abraziva(vezi "Instructiuni asamblare") Produs natural conform cu: - Directiva Europeana 88/378/EG (Siguranta jucariilor) - cerintele de siguranta ASTM F963 Varsta recomandata:8+ Dimensiune constructie: 220x150x150 mm Dimensiune cutie: 290x217x47 mm Grad de dificultate: 2 (1=usor) Scara: 1:32 Producator: Walachia sro Joc
w002
68 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro

24 alte produse din aceași categorie: