Carusel Pasarea Bertie, Purflo

Carusel Pasarea Bertie, Purflo

135,00 RON
Fara TVA

Cantitate

Stoc epuizat

Proiecteaza pe tavan imagini cu stele multicolore. Proiectarea stelelor creaza o atmosfera de noapte si un ambient relaxant. Puteti opta pentru modul pornit sau oprit a luminii. Pentru modul pornit, lumina se stinge treptat dupa 30 de minute ajutand bebelusul sa adoarma mai usor.  

Dispune de 10 melodii cantate de muzicieni talentati, 4 sunete din natura si un sunet al batailor inimii cu posibilitatea de control al volumlui. Aceste melodii sunt apreciate de bebelusi si copii mai mari. Se poate opta ca sonorul sa fie pornit sau oprit. Pentru modul pornit, muzica se opreste automat dupa 30 minute.

Astfel, proiectorul si sunetul pot functiona concomitent sau doar unul dintre acestea, in functie de preferinte. Volumul este reglabil.

Cele 10 melodii ajuta bebelusul sa se relaxeze sau sa adoarma. Melodiile sunt: Minuet, Lullaby, Are You Sleeping, Baa Baa Black Sheep, Home Sweet Home, American Patrol, Mary has a Little Lamb, Oh My Darling, London Bridge is Falling Down, Hush Little Baby.

Sunetele din natura si bataile inimii ajuta bebelusul sa devina calm. Sunetele din natura includ: Birds, Creek, Forest, Calm Sea Waves.

Pe langa proprietatile de relaxare, caruselul este si o frumoasa jucarie de plus.

Pentru ca jucariile cu care intra in contact bebelusii trebuie sa fie curate, unitatea proiectorului este detașabila, ceea ce permite spalarea plusului.

Dispune de curea din velcro pentru a fi atasat cu usurinta de grilajul patului.

Potrivit de la naștere

Sunt necesare 3 baterii AAA (nu sunt incluse)

Alegeți unul dintre cele 3 personaje (pasarea Berti, mielul Lottie sau iepurasul Rory) sau le puteti colecta pe toate.

Producator: Purflo, Marea Britanie

PLUM/BB

Fisa tehnica

Bebe la somn
Carusele

Fii primul care scrie un review

Adauga un comentariu

Carusel Pasarea Bertie, Purflo

Adauga un comentariu