Articole pentru mama

/ Alege o categorie
Articole pentru mama
Pentru ca ingrijirea bebelusului incepe inca de la nastere, si o mamica fericita si multumita transmite aceste senzatii bebelusului ei din burtica, este foarte important ca mami sa se ingrijeasca corespunzator in timpul sarcinii si sa i se creeze un mediu cat mai placut si comod.
 • Perne pentru alaptat

  Perne pentru alaptat

  Pernele de alaptat sunt articole utile si practice inca din primele zile de viata ale copilului. O perna alaptare ii permite copilului sa stea confortabil in timpul alaptarii si sa se bucure de clipele petrecute alaturi de parinte. Pernele de alaptat sunt realizate din materiale moi, placute la atingere, astfel ca nu-i dauneaza pielii sensibile a copilului.
 • Pompe pentru san

  Pompe pentru san

  Un accesoriu foarte practic si bine venit pentru proaspetele mamici este pompa pentru san. Pompa san permite mamicii sa elibereze sanul de laptele in exces, care poate sa fie conservat, sau sa lipseasca pentru cateva ore de acasa, fara a se ingrijora ca cel mic nu poate fi hranit. Pompele pentru san se impart in doua mari categorii: pompe san manuale si pompe san electrice. Pompa pentru san manuala este utila in cazurile in care utilizati pompa ocazional, destul de rar, in timp ce o pompa san electrica este alegerea potrivita daca utilizati pompa cu regularitate, aceasta fiind mult mai usor de utilizat.
 • Sal pentru alaptat

  Sal pentru alaptat

  Sal pentru alaptat