Articole bebelusi si mamici

/ Alege o categorie
Articole bebelusi si mamici

Articole bebelusi si mamici

 • Bebe la masa

  Bebe la masa

  Inainte ca micutul sa fie hranit, mancarea trebuie sa fie preparata cu multa grija si atentie, din alimente proaspete si pastrate in conditii sanitare, deoarece bebelusii sunt in crestere si sunt foarte sensibili. Toate produsele pentru prepararea mancarii si hranirea micutilor sunt asigurate la cea mai buna calitate de toti producatorii de la DesagaFermecata si la un pret foarte competitiv. Aceste tipuri de produse sunt urmatoarele:
  - Instrumente pentru prepararea hranei
  - Incalzitoare pentru biberoane
  - Sterilizatoare
  - Biberoane
  - Suzete
  - Tetine
  - Bavete
  - Scaune de luat masa
  Produsele ieftine pentru prepararea hranei, precum diverse recipiente pentru mancare sau de stocare/dozare lapte, de cantare de bucatarie sau de electronice, precum roboti de bucatarie, blendere si mixere, incalzitoare de biberoane si sterilizatoare, sunt perfecte pentru usurarea muncii repetitive inainte de masa micutului.
  Biberoanele si suzetele sunt folosite pentru hranirea, respectiv dupa hranirea micutului, fiind modalitatea ca micutul sa primeasca toti nutrientii si toata atentia de care are nevoie.

  Inainte ca micutul sa fie hranit, mancarea trebuie sa fie preparata cu multa grija si atentie, din alimente proaspete si pastrate in conditii sanitare, deoarece bebelusii sunt in crestere si sunt foarte sensibili. Toate produsele pentru prepararea mancarii si hranirea micutilor sunt asigurate la cea mai buna calitate de toti producatorii de la DesagaFermecata si la un pret ieftin. Aceste tipuri de produse sunt urmatoarele:

  Instrumente pentru prepararea hraneiIncalzitoare pentru biberoaneSterilizatoareBiberoaneSuzeteTetineProdusele ieftine pentru prepararea hranei, precum diverse recipiente pentru mancare sau de stocare/dozare lapte, de cantare de bucatarie sau de electronice, precum roboti de bucatarie, blendere si mixere, incalzitoare de biberoane si sterilizatoare, sunt perfecte pentru usurarea muncii repetitive inainte de masa micutului. Biberoanele si suzetele sunt folosite pentru hranirea, respectiv dupa hranirea micutului, fiind modalitatea ca micutul sa primeasca toti nutrientii si toata atentia de care are nevoie.

 • Bebe la baie

  Bebe la baie

  Bebe la baie, Cadite baie si suporturi, Termometre baie, Olite si adaptoare, Jucarii de baie, Covorase antiderapante, Scutece si accesorii

 • Bebe la plimbare

  Bebe la plimbare

  Bebe la plimbare, Carucioare copii, Scaune auto, Hamuri si marsupii, Genti si rucsacuri, Premergatoare

 • Bebe la somn

  Bebe la somn

  Bebe la somn, Saci de dormit, Carusele, Lampi de veghe, Mese si saltele de infasat, Patuturi copii, Saltele patut, Paturele pentru copii, Lenjerii patut

 • Bebe la joaca

  Bebe la joaca

  Bebe la joaca, Centre de activitati, Tarcuri de joaca, Balansoare, Jucarii dentitie, Jucarii bebelusi

 • Articole de siguranta

  Articole de siguranta

  Articlole siguranta: aparate supraveghere, bariere de protectie, aparatori pat, diverse accesorii pentru protectie

 • Articole pentru mama

  Articole pentru mama

  Pentru ca ingrijirea bebelusului incepe inca de la nastere, si o mamica fericita si multumita transmite aceste senzatii bebelusului ei din burtica, este foarte important ca mami sa se ingrijeasca corespunzator in timpul sarcinii si sa i se creeze un mediu cat mai placut si comod.