Controller Ps4 Dualshock 4

Controller Ps4 Dualshock 4

Mai multe detalii

299,00 lei

vg16883

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Controller Ps4 DualShock 4este controllerul noii console Ps4 lansata de cei de la Sony in data de11/29/2013.

NoulDualShock 4aduce o serie de modificari semnificative fata de vechile generatii de controller Sony. În primul rând, gamepad-ul va face uz de o suprafata sensibila la atingere (touch pad), plasata pe partea sa frontala. Tehnologia este probabil împrumutata de la PlayStation Vita si va suporta multi touch.

Crucea directionala va fi foarte familiara atât pentru detinatorii de PlayStation 3, cât si pentru cei de PlayStation Vita, clasicele butoane X, O, triunghi si patrat fiind pastrate neschimbate. În schimb, bumperele R1 si L1, dar mai ales triggerele analogice R2 si L2 au suferit modificari semnificative, în încercarea de a oferi noului controller un aspect cât mai ergonomic. Nici stick-urile nu au fost trecute cu vederea, design-ul acestora fiind conceput pentru ca degetele sa nu mai alunece de pe grip-ul cauciucat.

Butoanele Start si Select dispar pentru prima data de pe un controller PlayStation, fiind înlocuite de butoanele Options (care ar trebui sa preia functiile Start si Select) si Share, despre functionalitatea caruia vom intra în detalii un pic mai târziu. Butonul PlayStation (Home) a ramas aproape neschimbat, în timp ce sub acesta si-a facut aparitia un difuzor mono, precum si o mufa de casti stereo. Jucatorii îsi vor putea cupla aici fie o pereche de casti (pentru o experienta auditiva intima), cât si headset-ul oficial, livrat în fiecare pachet PlayStation 4, care va înlesni comunicarea dintre utilizatorii noii console.


Un aspect extrem de important al nouluiDualShock 4este noul LED light bar, care va juca roluri multiple. Bara luminoasa se va colora în diferite nuante pentru a sugera cât mai bine legatura dintre jucator si personajul controlat din joc: spre exemplu, într-un titlu cooperativ, personajul îmbracat în culoarea rosie va fi controlat de gamepad-ul a carei lumina va fi rosie.

De asemenea, împreuna cu functiile SIXAXIS (senzori de miscare), acest light bar va servi pentru detectarea eficienta a pozitionarii în spatiu cu ajutorul noului PlayStation Eye 4. Noua camera video pentru PlayStation 4 va beneficia de doi senzori capabili sa detecteze si adâncimea, precum si de nu mai putin de patru microfoane dedicate comenzilor vocale. De asemenea, PlayStation Eye 4 va fi capabila sa detecteze miscarile controller-ului PS Move, compatibil si cu urmatoarea generatie de console de la Sony.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Controller Ps4 Dualshock 4

Controller Ps4 Dualshock 4

Controller Ps4 Dualshock 4

Scrieți-vă părerea

Controller Ps4 Dualshock 4 Controller Ps4 DualShock 4 este controllerul noii console Ps4 lansata de cei de la Sony in data de11/29/2013. Noul DualShock 4 aduce o serie de modificari semnificative fata de vechile generatii de controller Sony. În primul rând, gamepad-ul va face uz de o suprafata sensibila la atingere (touch pad), plasata pe partea sa frontala. Tehnologia este probabil împrumutata de la PlayStation Vita si va suporta multi touch. Crucea directionala va fi foarte familiara atât pentru detinatorii de PlayStation 3, cât si pentru cei de PlayStation Vita, clasicele butoane X, O, triunghi si patrat fiind pastrate neschimbate. În schimb, bumperele R1 si L1, dar mai ales triggerele analogice R2 si L2 au suferit modificari semnificative, în încercarea de a oferi noului controller un aspect cât mai ergonomic. Nici stick-urile nu au fost trecute cu vederea, design-ul acestora fiind conceput pentru ca degetele sa nu mai alunece de pe grip-ul cauciucat. Butoanele Start si Select dispar pentru prima data de pe un controller PlayStation, fiind înlocuite de butoanele Options (care ar trebui sa preia functiile Start si Select) si Share, despre functionalitatea caruia vom intra în detalii un pic mai târziu. Butonul PlayStation (Home) a ramas aproape neschimbat, în timp ce sub acesta si-a facut aparitia un difuzor mono, precum si o mufa de casti stereo. Jucatorii îsi vor putea cupla aici fie o pereche de casti (pentru o experienta auditiva intima), cât si headset-ul oficial, livrat în fiecare pachet PlayStation 4, care va înlesni comunicarea dintre utilizatorii noii console. Un aspect extrem de important al noului DualShock 4 este noul LED light bar, care va juca roluri multiple. Bara luminoasa se va colora în diferite nuante pentru a sugera cât mai bine legatura dintre jucator si personajul controlat din joc: spre exemplu, într-un titlu cooperativ, personajul îmbracat în culoarea rosie va fi controlat de gamepad-ul a carei lumina va fi rosie. De asemenea, împreuna cu functiile SIXAXIS (senzori de miscare), acest light bar va servi pentru detectarea eficienta a pozitionarii în spatiu cu ajutorul noului PlayStation Eye 4. Noua camera video pentru PlayStation 4 va beneficia de doi senzori capabili sa detecteze si adâncimea, precum si de nu mai putin de patru microfoane dedicate comenzilor vocale. De asemenea, PlayStation Eye 4 va fi capabila sa detecteze miscarile controller-ului PS Move, compatibil si cu urmatoarea generatie de console de la Sony. Controller
vg16883
299 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro

15 alte produse din aceași categorie: