Controller Wireless Sony Playstation Dualshock 4 V2 + Fortnite Bonus Bundle

Controller Wireless Sony Playstation Dualshock 4 V2 + Fortnite Bonus Bundle

299,00 RON
Fara TVA
Cantitate

Stoc epuizat

Controller Wireless SONY PlayStation DualShock 4 V2 + Fortnite Bonus Bundle este un produs lansat de Sony, disponibil din data de 11.09.2018.

ACEST BUNDLE CONTINE:
-Controller SONY PlayStation DualShock 4 V2
-Echipamentul Royale Bomber pentru jocul Fortnite
-500 V-bucks pentru jocul Fortnite
-Manual

O revolutie in mainile dumneavoastra
Preluati controlul asupra unei noi generatii de jocuri, cu un controler fara fir DUALSHOCK 4 reproiectat, care pune jocurile de precizie in mainile dumneavoastra.
Dispunand de un touch pad reimaginat, care va dezvaluie bara luminoasa de deasupra alaturi de o finisare mata eleganta, acesta este modul cel mai ergonomic si intuitiv de a juca de pana acum – si este disponibil intr-o gama larga de culori spre a se potrivi stilului dvs.

Butonul SHARE
Capturati si expuneti cele mai frumoase momente doar prin apasarea unui buton. Incarcati videoclipuri si capturi de ecran din joc direct de pe sistemul dvs. PS4 sau redati in timp real jocul dvs., toate acestea fara a va deranja jocul in desfasurare.

Touch pad
Obtineti un control chiar mai precis cu ajutorul touch pad-ului integrat, care arata acum bara luminoasa unica, adaugand o dimensiune suplimentara jocurilor dvs.
Joystick-uri analogice si declansatoare rafinate
Obtineti avantajul competitiv cu o senzatie mult mai stricta de control asupra actiunilor din joc.

Bara luminoasa
Vedeti si mai multe lucruri in jocurile dvs. cu bara luminoasa integrata care straluceste in diferite culori, in functie de actiunea din joc - acum vizibila pe touch pad.

Difuzor integrat
Aduceti-va jocurile la viata si auziti fiecare detaliu cu efectele sonore ce provin direct de la controlerul fara fir DUALSHOCK 4.

Conector casca stereo
Ascultati-va jocurile in privat si auziti fiecare bum, bang si fiecare explozie cu un conector audio integrat de 3,5 mm pentru castile dvs.

Senzori de miscare
Puneti lucrurile in miscare pe masura ce un accelerometru integrat si un giroscop extrem de sensibile detecteaza miscarea, inclinarea si rotirea controlerului fara fir DUALSHOCK 4.

Incarcarea bateriei prin USB
Incarcati bateria interna a controlerului de la portul USB al PS4, ce va asigura o incarcare fara probleme in timp ce jucati.

Specificatii:
- Conectivitate: Wireless
- Compatibilitate: PS4
- Senzor: Light Bar, Vibration, Built-in Mono Speaker
- Butoane: PS, SHARE, OPTIONS + Butoane directionale (Sus/Jos/Stanga/Drapta) + Butoane pentru actiune (Triunghi, Cerc, Cruce, Patrat) + R1/L1/R2/L2, Left stick / L3, Right stick / R3, Pad

Caracteristici:
- Porturi: USB (Micro B), Extension port, Stereo Headset Jack
- Alimentare: baterie reincarcabila Li-ion incorporata/ Voltaj- DC 3.65V, Capacitate: 1000mAh

vg51267323225r

Fisa tehnica

Accesorii
Accesorii PS4

Fii primul care scrie un review

Adauga un comentariu

Controller Wireless Sony Playstation Dualshock 4 V2 + Fortnite Bonus Bundle

Adauga un comentariu