Joc FARMING SIMULATOR 19 - PS4

Joc FARMING SIMULATOR 19 - PS4

224,14 RON
Fara TVA

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

Franciza care a vandut milioane de copii face un salt urias in 2018, cand simulatorul suprem de fermierit revine cu un motor grafic refacut, care ofera cel mai bune si imersive efecte si vizualuri si cea mai completa experienta de pana acum pentru consolele PlayStation 4 si Xbox One.

Gestioneaza-ti propria ferma in trei lumi deschise distincte, pline cu peisaje mai realiste ca oricand, in care iti poti dezvolta si extinde ferma de unul singur sau impreuna cu prietenii. ingrijeste pamantul folosind si conducand o serie de vehicule si unelte reproduse fidel de la cei mai cunoscuti producatori. Prin adaugarea noilor brand-uri, garajul din Farming Simulator 19 va cuprinde cel mai mare roster de vehicule de pana acum.

in Farming Simulator 19, fermierii vor avea mai multe oportunitati ca oricand. Transporta-ti bunurile cu ajutorul camioanelor si al trailerelor sau incarca-le intr-un tren si condu-l pana la destinatie. Farming Simulator 19 ofera o experienta si mai complexa, oferindu-ti posibilitatea sa-ti customizezi personajul, un sistem reimaginat de misiuni, mai intuitiv pentru jucatorii noi, AI imbunatatit al muncitorilor si multe alte imbunatatiri.

Fa echipa cu alti fermieri in modul co-op online. Imbunatateste-ti si extinde-ti experienta Farming Simulator prin intermediul modurilor create de comunitate atat pe PC cat si pe console.

FCS4080016

Fisa tehnica

Recomandare varsta
3 +
Platforma
PS4
Gen
Simulator

Fii primul care scrie un review

Adauga un comentariu

Joc FARMING SIMULATOR 19 - PS4

Adauga un comentariu